Jump to content
IGNORED

kup radivoja koraca (2016)

Calavera

Recommended Posts

Posted

krk, prc, trt, kako vec, sramota je nemati topic za ovo prestizno takmicenje.

zna li neko sta je s davidovcem, video sam da je propustio ovih zadnjih par tekmi za filipove pulene?

• Replies 258
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• katamaran

26

• bradilko

20

• MiddleClass

19

• Joe D

15

Posted

ima prenos na areni 1, znaci radi onaj web sf program sto je kacen ranije na forumu.

Posted (edited)

A što je bio problem da se igra danas jedna polovina žreba, a sutra druga? zar nije bilo tako ranije

I zar nije tako u svim ostalim kupovima?

edit. Jeste

Edited by levi
Posted

kakva sprdnja od sudjenja

Posted

bice nikad neizvesnija borba za trece mesto u prvenstvu!

komsije cestitam plasman u polufinale kupa

Posted

Čo Jr. izdominiro u završnici. Dve izgubljene i ovaj vruć krompir u zadnjem napadu

Posted

ima prenos na areni 1, znaci radi onaj web sf program sto je kacen ranije na forumu.

već skoro mesec dana je neupotrebljiv, barem za arenu sport 1 jer ton žuri nekih 10 sekundi. apsolutno negledljivo.

Posted

Čo Jr. izdominiro u završnici. Dve izgubljene i ovaj vruć krompir u zadnjem napadu

Ja sam fasciniran da je uopste dodao. I onaj mucenik sto je dobio loptu od soka nije mogao da dodje sebi par sekundi.

Posted (edited)

već skoro mesec dana je neupotrebljiv, barem za arenu sport 1 jer ton žuri nekih 10 sekundi. apsolutno negledljivo.

Podesavas ton sa j i k al onda hoce da baguje

edit: pritiskas "k" dok ne namestis audio delay

Edited by katamaran
Posted

Pritiskas k dok se ne izjednace, ranije je bilo 5000 ms dileja, veceras bogami 6800. 

Inace rutinski smo ovo resili, dali smo i malo na znacaju na kraju, neku laznu nadu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...