Jump to content
IGNORED

FUTSAL EURO Srbija 2016.

John Coltrane

vase misljenje  

26 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Ja sam baš iznenađen da smo ovako tvrdi. Nema slabe tačke, svi borbeni i sigurni na lopti. Uvaljali 8 komada a primili samo dva :Hail: Raičević mi nekako najviše napredovao. Slovenci su bili slabi, a ni portugalci nisu ništa pokazali, ali nisu ni mogli jer su ih naši praktičnobprebili.

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

100

• levi

49

• CerdicLeboeff

27

• mlatko

25

Top Posters In This Topic

Posted

Ja sam baš iznenađen da smo ovako tvrdi. Nema slabe tačke, svi borbeni i sigurni na lopti. Uvaljali 8 komada a primili samo dva :Hail: Raičević mi nekako najviše napredovao. Slovenci su bili slabi, a ni portugalci nisu ništa pokazali, ali nisu ni mogli jer su ih naši praktičnobprebili.

Аксентијевић је поскидао неколко португалски зицера на почетку. У другом полувремену смо више користили физичку доминацију и на крају прошли.

Posted

Da, da u pravu si. U dobrom delu prvog nismo mogli da iznesemo loptu i tu nas je golman izvadio.

Posted

Koristili smo ono što smo imali, a to je fizička snaga, plus nismo izašli iz bonusa.

Odlično odigrano

Posted

Da li je ovo prvenstvo kvalifikaciono za Svetsko?

Posted (edited)

Da li je ovo prvenstvo kvalifikaciono za Svetsko?

Nije. Igraju se Evro kvalifikacije na prolece.

Untitled.png

Edited by Далибор
Posted

Svi nasi pokidali ali golman najbolji, razvalio je lik.

Posted (edited)
Bice snimak na RTS 2 nocas, pa ako nekoga interesuje, a ne planira da spava u to vreme:

01:49
Футсал - ЕП: Португалија - Србија, р.

Edited by Nesh
Posted

i uefa kaci hajlajtse na svom youtube kanalu

Posted

Momci su kao stena u građenju lopte...mačo futsal. Dominacija pomoću discipline i genetike.

Golman je na onaj volej Rikardinja sa dva-tri metra stigao i glavom da cimne ka lopti...kakav refleks ima dečko :ziga: .

Posted

Ma da nije bilo golmana dzabe genetika. Bolji su bili Portugalci ali nisu realizovali sanse, a srpski golman je bio igrac utakmice.

Posted

Taktički strpljivo odigrano.

Svi do jednog veoma agilni u odbrani i bez prekombinovanja u napadu.

Kapiten asistirao kapitenski za pogodak koji je sve preokrenuo u našu korist.

Mora se napomenuti da smo sve vreme bili na lopti u odbrani i da smo izblokirali veliki broj šuteva.

Momački odrađena tekma. Svaka čast ekipi.

Posted

Dobra tekma Hr-Ru. 1:1 rusi dali autogol. Opako navijanje za Rus