Musky Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Ruske karaoke ko da im zamenili patike. Ne mogu da dokuče odakle bije promaja. Španjolci prezentuju jednu ležernost...samo pune i ne prave pitanje.
nisam ja Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Santrač umro gledajući tekmu za treće mesto.
levi Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Šta bi sa podlogom sa evropskog? Prošlo mesec dana i sve smo zaboravili. igraju na terenu za košarku
John Coltrane Posted March 23, 2016 Author Posted March 23, 2016 Slovenija tukla Spaniju 1:0, sad gledam snimak na SK.
levi Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 Da, da, moguće da je zima, znam sigurno da je bilo pred zvanično takmičenje, ali prevideh da je polusezona u pitanju. I da, u pravu si, čini mi se da je dva puta učestvovala, a taj jedan put je osvojeno treće mesto. Sećam se i da sam bio malo razočaran, jer ipak nismo došli u najjačem sastavu, ali je svakako bilo dosta prvotimaca. Nisam trenutno u mogućnosti da tražim, ali bih baš voleo da nadjem neki snimak, da se prisetim ko je sve igrao (u glavi su mi Djorović, Njeguš...) Puna hala, navijanje, što kažeš - spektakl. Drago mi je da ste ti i Moća ispratili, kao istinski sportski sladokusci. [emoji38] Sent from my SM-G900F using Tapatalk Slučajno našo -_-
MocaVukotic Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 možda da ne pravimo novi topik, već da nastavimo ovde, ili ako neko baš hoće nek pravi. počinje danas u sloveniji, igramo mi i domaćini, od 18 na SK1. s nama u grupi još i italija. u grupi b rusi, kazahstan, poljska. grupa c su portugal, ukrajina i rumunija i u grupi d su španija, francuska i azerbejdžan. po prve 2 ekipe idu u kvorterfinale
MocaVukotic Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 slovenci igraju kao da gostuju u srbiji, ali smo mi jalovi do zla boga. najbolja šansa su nam eventualni kazneni udarci.
nisam ja Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 gledam poslednjih 8m, nema ovde leba. Ne sećam se slovenaca sa prethodnih takmičenja.
renne Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 Kakvo herojsko izjednačenje u poslednjim sekundama
Cash Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 Kad igramo sledeči meč do Stozica nemam 50 metara
Recommended Posts