Svarog Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Loši su Slovenci. Probali da umrtve igru, ali skoro ništa konkretno nisu uradili.
Svarog Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Ne znam koliko se čuje u prenosu ali ovaj Tešanović je neverovatno iritantan u pokušajima animiranja mase. I svaka rečenica mu je nesretni mutant srpskog i engleskog. Užas.
Svarog Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 ja gledao uživo. odlična zabava, još samo kad bi nekako mogli da mutiraju onog Tešanovića. mnogo bolja utakmica Španija-Mađarska, bar meni. Mađari fino igrali, ali su ih ipak Španci rutinski odradili još do poluvremena.
renne Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Portigal-Slovenija 2:2 prvo poluvreme, odlično se drže Slovenci. I jedni i drugi nisu iskoristili penal sa 10 metara
levi Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Ispade sisa čirlidersici. Nismo za džabe organizovali prvenstvo
Svarog Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 A evo i Hrvata. Otvaraju prvenstvo utakmicom protiv brazilskog prvoligaša Sao Kazahstanio.
Babu Bhatt Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 3:1 za momke sa Kairat Copacabane via Tapatalk
Recommended Posts