Posted February 1, 20169 yr 44. put, od 26. februara do 6. marta. Karte u prodaji od 6. februara. Program Pregled svih filmova sa opisima Ove godine nema projekcija u Domu sindikata, ali je tu Cineplexx Usce. Lobster, Trumbo, Room, Brooklyn, Spotlight, Carol, Danish girl, Sicario, Il racconto dei racconti, Magbet, Anomaliza, Dheepan (pobednik u Kanu)... Novi Vudi Alen, Sorentino, Koeni, Hirokazu, Vinterberg... Svasta nesto interesantno :) Edited February 1, 20169 yr by FPLS
February 3, 20169 yr Film o Dzenis Dzoplin "little girl blue" preveden "mala plava devojka" u jbt to u rangu crtanog generalova radnja
February 3, 20169 yr Ne propustiti; 99 Homes (2014) Tangerine (2015) i francusku socijalnu dramu The Measure of a Man 2015
February 28, 20169 yr hola bitcholas! ide neko na fest? Gledao ja juče Komunu. Nije loše, mada ne na nivou najboljih Vinterbergovih filmova. Gledaću još nekoliko ovih dana, šta stignem.
February 28, 20169 yr hola bitcholas! ide neko na fest? Bio sinoc. Gledao 99 homes. Jezivo slaba poseta. Organizacija na nivou priredbi u mesnoj zajednici; najavljivačica sinoć je bila Irena Mišović ( kucamo na vrata zaboravljenih asova)- citiram istu: "Večeras...pre filma... imamo nekog gosta. Naime, u pitanju je reditelj večerašnjeg filma." :o Razgovor sa istim vodio je lako naduvani selektor festivala, bilo prilično neprijatno, mada je Ramin uspeo sve da ih pristojno iskulira. Film preporučujem, jos jedna fantastična uloga Majkla Šenona, covek je 1 car.
February 28, 20169 yr Bio sinoc. Gledao 99 homes. Jezivo slaba poseta. Organizacija na nivou priredbi u mesnoj zajednici; najavljivačica sinoć je bila Irena Mišović ( kucamo na vrata zaboravljenih asova)- citiram istu: "Večeras...pre filma... imamo nekog gosta. Naime, u pitanju je reditelj večerašnjeg filma." :o Razgovor sa istim vodio je lako naduvani selektor festivala, bilo prilično neprijatno, mada je Ramin uspeo sve da ih pristojno iskulira. Film preporučujem, jos jedna fantastična uloga Majkla Šenona, covek je 1 car. Ovo boldovano valjda važi za Viktoriju Abril? Irenu sam sreo prije neki dan i još uvijek izgleda dobro. Mada transfer neprijatnosti naduvanog Majkla Madsena će stvarno teško nadmašiti, ma koliko se trudili.
February 28, 20169 yr Author I ja gledao Komunu, rekao bih najlosiji Vinterberg do sada. Ima zabavnih momenata, ali nije mi prijao. Gledao i Carol, isto meh. Dobra rezija, kostimografija, Kejt i Runi odlicne, ali nekako dosadnjikavo i neubedljivo.
February 28, 20169 yr Gde najlošiji, imao je mnogo gorih filmova, recimo prošlogodišnji Far from Maddling Crowd.
February 28, 20169 yr Author E to nisam gledao, tako da ne znam. Dugo mi stoji na hardu, nikako da se nateram, ne privlaci me. Ali posle Submarina i Jagtena ocekivao sam dosta od Komune, pa sam ostao blago razocaran, mada je film daleko od loseg.