Ryan Franco Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 (edited) veoma hevi gledacu i dalje al ovo je baš hc nakon ove su mi presmešni momenti iz druge sa tinder dejtom i onim carom što oće da bude stendap komidijen bambi i holokaust, takođe. mada bambi i holoaust su inicijalno bili presmešni. Edited February 15, 2016 by McCabe
dig_chohano Posted February 16, 2016 Author Posted February 16, 2016 Rajane, neki McCabe ti je editovao post. I da, samo buljaši buljaški menjaju nick. Buljašu. Buljaški.
Ryan Franco Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 I da, samo buljaši buljaški menjaju nick. Buljašu. Buljaški. To je to. :)
porucnik vasic Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 To je to. :) Мислим да ли је то лепо'? И да идем на киоск да скидам?
nenad Posted February 18, 2016 Posted February 18, 2016 Мислим да ли је то лепо'? И да идем на киоск да скидам? serija je vrhunska, idi odmah do kioska.
ChaLe Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 ima li negde engleski subtitle za trecu epizodu?
dig_chohano Posted February 21, 2016 Author Posted February 21, 2016 Mislim da se Louis CK kroz ovu seriju hrve sa krizom srednjeg doba u razvedenoga čo'eka. U četvrtoj epizodi je sve tu. Sam, ne jebe, dva vršnjaka capnula od srčke, jedina šansa za jebat su ili kurve ili neke šeme koje ima već godinama na lageru... Al je zato Alan Alda davno pregurao to i sad kiđe, ubiva. Odlična epizoda.
dig_chohano Posted February 28, 2016 Author Posted February 28, 2016 sunce ti jebem +1 Ovaj mali u kariranoj košulji bi se opako dobro uklopio ovde na forumu, ako već nije nabio tisuće postova. Kraj prvog čina, sezone, jebem li ga. Nadam se da nastavlja sledećeg vikenda.
Frau Gabrijela Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Hvala vam za ovo. Kvalitetna umobolnost. Sad sam odgledala prve dve. Odlično mi je leglo uz raspoloženje.
mei Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 odlično. pojedine epizode izazivaju baš jake emocije. najbolji njegov show do sada. i to je to, 10 epizoda, nema nastavaka, kraj .
maheem Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 razbili su svi sa ovim. odlične priče, zapleti i likovi. šteta što je That's All Folks. al smisliće Louie neko novo dobro sranje
Recommended Posts