Posted January 31, 20169 yr Odgledao sam prvu i, za sada, jedinu epizodu. Ovo zaslužuje svoj topik. Ko očekuje umiranje od smeha koje se obično vezuje za Louis C.K. će se možda razočarati jer ga čeka teška, gorka pozorišna predstava prepuna briljantnih, nesrećnih i s uma sišavših likova. Ne mogu da dočekam sledeću epizodu.
January 31, 20169 yr Author Nemam, tečan sam na englajskom. Edited January 31, 20169 yr by dig_chohano
January 31, 20169 yr gorka pozorišna predstava prepuna briljantnih, nesrećnih i s uma sišavših likova ovo i imena kreatora obecavaju. jedva cekam Edited January 31, 20169 yr by maheem
January 31, 20169 yr auh brate mili genijalno. mislim, užasno je bolno gledati ovo ali je fenomenalno.
February 7, 20169 yr Author Upravo odgledao drugu epizodu. Alan Alda je potpuno, potpuno neverovatan.
February 7, 20169 yr Nemam, tečan sam na englajskom. http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=7283&page=1
February 13, 20169 yr Odgledao sam prvu i, za sada, jedinu epizodu. Ovo zaslužuje svoj topik. Ko očekuje umiranje od smeha koje se obično vezuje za Louis C.K. će se možda razočarati jer ga čeka teška, gorka pozorišna predstava prepuna briljantnih, nesrećnih i s uma sišavših likova. Ne mogu da dočekam sledeću epizodu. Kidanje.
February 13, 20169 yr moram da priznam da sam uz napor pogledao drugu epizodu. teža je od prve i sadržajnija ali nešto kao da je falilo. valjda više comic reliefa.