nikolani80 Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Kolko pare dao onaj da memoris bude prisutan na stadionu kao reklama,video sam ga kod balona cuva ga da ne ispusti?(valjda postoji transparentnost)
Constantin Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Kolko pare dao onaj da memoris bude prisutan na stadionu kao reklama,video sam ga kod balona cuva ga da ne ispusti?(valjda postoji transparentnost) A gde je pečat ?
W.F.C. Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Nismo zasluzili da izgubimo utakmicu. Nazalost, najveci utisak mi je guzva na ulazima istoka i juga i ponasanje zandarmerije prema gledaocima koji cekaju u redu. Dobar Guma, svuda ga je bilo, dobrih nekoliko sansi, od Partizana samo cvrstina u drugom delu. Sudjenje dovoljno za poraz, vec sto puta vidjeno... Mislim da i ove godine idu Czv, Par, Voj i Cuka u Evropu, mi da si resavamo nasi problemi (sponzori, stadion, teren...). I da, slazem se da bi lagano ovo dobili veceras da nije bio Partizan a igrali ovi igraci u crnom. Sasa Ilic zasluzeno pocascen kod zamene od celog stadiona...
Матрикс Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 (edited) Било је чашћавања и ха хај после меча. Елем, данас је дебитовао Алекса Јовановић, повремени кадетски репрезентативац, није имао простора много да се покаже, али сигуран сам да ће бити прилике у наредним утакмицама. Прилично сам сигуран да имамо проблеме са картонима за следећи меч, па је можда и ту шанса за младе фудбалере. Edited March 6, 2016 by Матрикс
kud u maglu Simoviću Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Sasa Ilic zasluzeno pocascen kod zamene od celog stadiona... a čime je zaslužio čašćenje?
W.F.C. Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 a čime je zaslužio čašćenje?Odugovlacenjem kod izmene i ponasanjem na utakmici u Bg pre par godina...
fetboj Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Kada poslednji igrac odbrane odigra rukom jel dobija zuti ili crveni karton? Jel se gleda isto kao da je poslednji igrac odbrane napravio faul ili ne?
ZokiAsov Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 u al ste osetljivi +1 Umesto cvece da su doneli. Takvog umetnika vise nece gledati na svojoj oranici.
Constantin Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 +1 Umesto cvece da su doneli. Takvog umetnika vise nece gledati na svojoj oranici. Verujem da ćemo se bar još jednom videti do kraja sezone.
kud u maglu Simoviću Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 +1 Umesto vinjak da su doneli. Takvog umetnika vise nece gledati na svojoj oranici. +1 nedostojni su takve veličine
Rumpelstiltskin Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 +1 Umesto cvece da su doneli. Takvog umetnika vise nece gledati na svojoj oranici. Ce mu donesemo mi cvece .............
Constantin Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Ce mu donesemo mi cvece ............. Par kita..onoliko koliko je zaslužio.
Recommended Posts