Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš proleće 2016

Dali_man

Recommended Posts

Posted

Nisam isao nazalost zbog godina, ali dobro pamtim rezultat... 5:1. Po dva gola Rambo i Goci Stojiljkovic. Sneg do kolena. Inace te sezone s kraja 80-tih i ranih 90-tih nisu bile lose, bilo je dobrih igraca.

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Rumpelstiltskin

421

• Матрикс

419

• Constantin

383

• W.F.C.

281

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Da pozdravim druga Caira koji nas pomno prati ali retko ulazi u diskusije ...

Posted

Pamti se ta utakmica, verovatno je to medju najubedljivijim pobedama protiv velike cetvorke SFRJ. Ma dobro smo uvek igrali protiv sva 4 kluba, i kuci i na strani. 

Posted

Kad spomenuste Hajduk, meni mi sve u glavu neka prvenstvena tekma protiv njih s kraja osamdesetih, kojoj sam i ja prisustvovao, pamtim po snegu bese i da je bio neki odvaljivacki rezultat. Po netu nesto ne mogu bas da nadjem, da nisam ja to nesto materijalizovao u svojoj glavi ? Ima ovde i statisticki potkovanih a i onijeh starijeg kova ... Spasavajte me il cu dobijem neki F ...

Pamti se ta utakmica, verovatno je to medju najubedljivijim pobedama protiv velike cetvorke SFRJ. Ma dobro smo uvek igrali protiv sva 4 kluba, i kuci i na strani. 

Vikend pre ove utakmice, u Kupu UEFA protiv Hajduka, mislim da smo igrali protiv Olimpije i razbucali ih sa 4:0. Tada je Srećko Katanec dobio crveni karton, jer je gadjao grudvom snega loptu, koja je bila na penaltiku, a Radnički je trebao da izvede penal. Još dok je pravio grudvu, sudija ga je opomenuo da to ne čini. Kada se naš igrač zaleteo da izvede penal, Katanec je gadjao i pogodio grudvom loptu. Penal se izveo ponovo, s tim što je sudija poslao Kataneca u svlačionicu. Penal je realizovan, a nakon utakmice, na poziv zvaničnog spikera, da posetioci pomognu oko raščićavanja snega, zbog utakmice u sredu, u Kupu UEFA, protiv Hajduka, skoro da niko nije otišao sa stadiona, skoro svi su sišli na teren i za vrlo kratko vreme je sneg očišćen. Nije bilo dovoljno lopata i ostalih guralica za sneg, pa su ljudi nogama isterivali sneg sa terena :D

Te polu-sezone smo pobedili Zvezdu u Nišu sa 1:0, a Partizan u Beogradu na JNA sa 2:1.

Posted

Vikend pre ove utakmice, u Kupu UEFA protiv Hajduka, mislim da smo igrali protiv Olimpije i razbucali ih sa 4:0. Tada je Srećko Katanec dobio crveni karton, jer je gadjao grudvom snega loptu, koja je bila na penaltiku, a Radnički je trebao da izvede penal. Još dok je pravio grudvu, sudija ga je opomenuo da to ne čini. Kada se naš igrač zaleteo da izvede penal, Katanec je gadjao i pogodio grudvom loptu. Penal se izveo ponovo, s tim što je sudija poslao Kataneca u svlačionicu. Penal je realizovan, a nakon utakmice, na poziv zvaničnog spikera, da posetioci pomognu oko raščićavanja snega, zbog utakmice u sredu, u Kupu UEFA, protiv Hajduka, skoro da niko nije otišao sa stadiona, skoro svi su sišli na teren i za vrlo kratko vreme je sneg očišćen. Nije bilo dovoljno lopata i ostalih guralica za sneg, pa su ljudi nogama isterivali sneg sa terena :D

Te polu-sezone smo pobedili Zvezdu u Nišu sa 1:0, a Partizan u Beogradu na JNA sa 2:1.

:0.6:

Srecko motorista - car !

Posted (edited)

Разговарамо и са Антоном Земљанухином, бившим играчем нишког Радничког. Проблем је што већ има уносне понуде из Азије.

http://zurnal.rs/fudbal/super-liga/29659/novi-pazar-se-pojacao-kirgistancem

http://sport.akipress.org/news:101629

Конкуренција, а и ови што то по пласману на табели тренутно нису, се опасно појачавају, пре свега ту мислим на Рад, а ево и Пазар креће у акцију, да не спомињем Војводину...

Edited by Матрикс
Posted

Borac dovodi pojačanje iz Argentine koji je proteklih šest meseci igrao u Bugarskoj... Rad doveo devet igrača, Krstić naš im je na probi, biće i deseto veoma brzo... Za Vošu ne brinem dok god im menadžerske kombinacije dovode pojačanja... brinuću kad Đumi bude sportski direktor, dakle, ne skoro :) 

Posted

Neo, ce bude li neki link za tekmu ?

Posted

Аца се више радује што је завршио ово снимање рекламе него кад да гол  :lolol:  :0.6:

Posted

Borac dovodi pojačanje iz Argentine koji je proteklih šest meseci igrao u Bugarskoj... Rad doveo devet igrača, Krstić naš im je na probi, biće i deseto veoma brzo... Za Vošu ne brinem dok god im menadžerske kombinacije dovode pojačanja... brinuću kad Đumi bude sportski direktor, dakle, ne skoro :)

Zašto bi te Đumi brinuo ? :)

Posted

Zbog imena i reputacije, zna čovek poso. 

Posted

Zbog imena i reputacije, zna čovek poso.

Ima ime u smislu da je poznat fudbalskoj javnosti.

Niko ti iskreno neće reći šta misli o njemu. Sve u svemu kada sam pričao sa njegovim saradnicima...čak i najbližim....nagrdili su ga.

Ono što ja ne mogu damu oprostim je ubacivanje dečaka u selekcije nefudbalskim putem.

Npr. on je jedan od onih ljudi za koje bi ja voleo da ne budu deo našeg fudbala.

Ali naravno, to je sve subjektivno :)

Posted (edited)

Ja sam pričao sa jednim fudbalerom koji je o Rastavcu govorio sve najgore... da mu verujem na reč? 

Sve je relativno. Lično ni o Đumiju ni Rastavcu nemam loše mišljenje, ali naravno da će se naći neko ko ne deli moje mišljenje... 

Edited by ackonish
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...