Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš proleće 2016

Dali_man

Recommended Posts

Posted

Tek sad citam vest. Mi u najjacem sastavu. Pripreme - raspad. Nadam se da sam bezrazlozni pesimista.

Kad god je na ovom forumu (i onom prethodnom) vladao optimizam, na kraju smo bivali razočarani. Valjda će sada, kada vlada pesimizam biti isto, pa se obradujemo na kraju. 

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Rumpelstiltskin

421

• Матрикс

419

• Constantin

383

• W.F.C.

281

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ko nas jebe kad jos pre 6 meseci nismo pretili Zemljanuhinu da ce ga posaljemo u Mrstane ako ne potpise novi ugovor. Sad bi bili na konju.

Sto veci duznik, to veci budzet. Zanimljivo...

Posted

Ko nas jebe kad jos pre 6 meseci nismo pretili Zemljanuhinu da ce ga posaljemo u Mrstane ako ne potpise novi ugovor. Sad bi bili na konju.

Sto veci duznik, to veci budzet. Zanimljivo...

Mi i Zmajevi isti budzet ? Jebaga ...

Posted

Mi i Zmajevi isti budzet ? Jebaga ...

Zasto da ne? Nemaju oni toliko skupe igrace sa velikim platama.

Posted

Ako su svi dobili sansu a nema ih Djordjevic i Zivkovic znaci li to nesto ???

Posted

Nisam ocekivao od Rastavca da ce opravdanje u porazu da trazi u vetru?!? Prvi minus za njega, do sada su mu sve izjave bile na mestu ne znam sta mu bi sad.

Posted

Ako su svi dobili sansu a nema ih Djordjevic i Zivkovic znaci li to nesto ???

za vladu ne znam, Zile ima povredu stopala koju vuce veci deo priprema
Posted

Evo, hvala Bogu, odlično. Juče sam se baš čuo sa Manćinijem, kaže samo ako Fetboj pođe sa Apostolovićem pristaje na sve što traži Radnički :) 

Posted

Ostalo jos da dogovore procente od naredne prodaje:)

Posted

Bese pre nekih 10-15 godina turnir u malom fudbalu za 1 maj, valjda Miljkovac ili tako nesto, i ja sa drugarima bio tamo, inace svi smo igrali dobro, iznad proseka sigurno, i valjda bas u prvoj utakmici, neki da ne kazem bas klinci ali dosta mladi momci protiv nas, i mi u fazonu ma lagano dobijamo...  Medjutim jedan od tih klinaca nas pokidao, videlo se definitivno da ce biti majstor malog fudbala, lopta nije mogla da mu se uzme, kao zalepljena za patiku:), mislim da je bas tad bio u Ofk Nisu, i stvarno bi greota bila da nije presao na mali fudbal.. I tako sad ga gledam kao desetku u reprezentaciji, i svaka mu cast! 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...