January 17, 20169 yr Е мој Хамлете, избори су најављени па ти сад види колико ћеш гласова добити на југу Србије [emoji14] [emoji4] Послато са m2 note уз помоћ Тапатока Edited January 17, 20169 yr by Captain_Darling
January 17, 20169 yr Ovaj topik je jos ljepsi i stariji od prethodnog! Cestitke... polako, jos se nije muslin upiso :p
January 17, 20169 yr Author Ko vam je taj? Ma neki, tamo, levi ;) Edited January 17, 20169 yr by Dali_man
January 17, 20169 yr Ljudi, izgleda da sam vam ja zaista obrisao topik. Brisao sam neki dupli post i nešto zeznuo. Bilo je potpuno nenamerno i ja vam se izvinjavam. Nista brt jug je uvek bio razuman i prastali smo sve i sto treba i sto ne treba e sad zanima me dal mozes da pravis istu akciju sa prva dva topika na sportskoj sekciji prvo da vidimo da li ce uspeti a drugo da vidimo reakcije?Moze?
January 17, 20169 yr Бате, ако не преведеш шта све пише у овим најавама утакмица као да ниси ни поставио вест [emoji14] Послато са m2 note уз помоћ Тапатока
January 17, 20169 yr Konstantine bravo za avatar,ej mogli bi svi da na avataru imamo po nesto vezano za Radnicki?(osim ako ga neko ne gotivi).Da se pohvalim da smo sinoc samo konstantin i ja bili od spoljnih momaka da ispratimo nase Tigrove za bg.Pitao sam pre muckog i vandalskog brisanja naseg topika da nam podelis san koji si usnio o nekim parama,radnickom sta li bulatu? Edited January 17, 20169 yr by nikolani80
January 17, 20169 yr Леле, па кој ће ги врати оданде, ја се први не би врнуо ???? Послато са m2 note уз помоћ Тапатока
January 17, 20169 yr Konstantine bravo za avatar,ej mogli bi svi da na avataru imamo po nesto vezano za Radnicki?(osim ako ga neko ne gotivi).Da se pohvalim da smo sinoc samo konstantin i ja bili od spoljnih momaka da ispratimo nase Tigrove za bg.Pitao sam pre muckog i vandalskog brisanja naseg topika da nam podelis san koji si usnio o nekim parama,radnickom sta li bulatu? Ti si mogao i da se javiš, nisi se valjda uplašio zbog ovde-pomenutog piva Ne znam da li bi mogao baš da se računam u "spoljne momke", ali ajde...više sam spoljni, nego momak, jel da ;) Ne volim da prepričavam snove u kojima mi traže pare na zajam...