Jump to content

Jedna mapa govori vise od rijeci

Featured Replies

Sta je "babe" kod Turaka? I u cemu je razlika izmedju MILF i mature?

C2ZaQ8UUkAEq49a.jpg

Varijante Turaka?

Pa i Turci i Azeri

Aaaa....

C2ZaQ8UUkAEq49a.jpg

jel plaču cajtgajstovci po mrežama za socijalu :fantom:

Edited by Hella

Sta je "babe" kod Turaka? I u cemu je razlika izmedju MILF i mature?

Prve mogu da imaju i 18 godina (milf - mothers i'd like to fuck); mada i za druge je početna dob promenljiva kategorija. 

• 2 weeks later...

16425925_1214585461990452_12738556570358

Nauka i tehnika napreduju, pa tako danasnja najveca americka, nekih 1.2 Mt...

Bg_B83_US.jpg

Brat bratu, kad bi i zveknuo taj megatonikusur na Beograd, i zavrsi li se sve samo na tom jednom, ko bi se na svetu osim Srba oko toga znacajnije nasekirao? Na lokalu bi naravno posledice bile kataklizmicne ali globalno ne bi 5% suzu pustilo. Atomska na BG uz pratece posledice bi verovatno znacila kraj drzave Srba za dogledno vreme - ne samo zbog direktnog broja zrtava od oko 1,1 miliona mrtvih i ranjenih prema procenama sa slike koju si okacio, vec i zbog dugorocnih efekata na ekonomiju izazvanih unistenjem materijalnih dobara i potrebama da se saniraju posledice (zbinu povredjeni, dekontaminira radijacija). No, to je muka Srba i Srbije, obican svet po raznim LondonimaMoskvamaSingapurima i ostalim Buenos Airesima apsolutno nikako ne bi bio pogodjen ovim.

Mislim da potcenjujes kapacitet za sebicnost u modernom svetu. Vidis i sam na primeru dogadjaja u vezi ratova na bliskom istoku i za njih vezane migracije, terorizam i ostalo koliko danas empatija ne postoji i kako su ljudi spremni da reaguju (a i onda samo simbolicno uglavnom) tek kada mecka zaigra pred nljihovom kucom.

Koliko si u pravu sto podsecas na istinsku ljudsku tragediju koja se nalazi iza svakog igranja ratom i licitiranja potencijalnim brojem zrtava, toliko su i Vlada i kotojosbese u pravu kada kazu da za danasnji odvratno cinican svet to nije relevantno, Jer, sve dok se njihov licni back yard ne pretvori u zastakljenu radioaktivnu pustinju, ili barem dok sve to njih licno puno ne lupa po dzepu, malo ko ce se danas iskreno nasekirati oko toga. 

Jebiga, govna smo. Mi ljudi, onako generalno.

Gde ste, gastosi...

16486945_1215965111852487_88819664389670

Neocekivano mala cifra..iznenadjen sam

pa kad smo primili puno izbeglica

Edited by Pečorin

kakve veze imaju izbeglice s ovom mapom?

procenat rođenih u nekoj zemlji, koji više ne žive u njoj, piše jasno

Ne piše to.