November 12, 20168 yr I kosovari se rugaju bosancima. svi zajebavaju jadne Bosance, a oni zajebavaju...Nemce logike bez...osim ako nije ovo sto kaze levi ovo ostalo je logicno, uglavnom se komsije zajebavaju medjusobno...osim Madjara znaci Belgijanci su Bosanci zapadne Evrope a Svedjani severne
November 12, 20168 yr Ovo sto se Italijani toboze sale na svoj racun, to su verovatno sever-jug ili regionalna podjebavanja. pa da, da je SFRJ jos uvek na okupu izgledali bi spolja kao carevi koji se sale na svoj racun a u stvari svi zajebavaju jadnog Muju i Hasu
November 12, 20168 yr Najveci WTF su Madjarski vicevi o Skotima?? Ustvari su to usminkani politicki korektni vicevi o pripadnicima mojsijeve vere, rece mi jedan djarma
November 12, 20168 yr znaci Belgijanci su Bosanci zapadne Evrope ovo jeste definitivno tačno čak sam čula i identične verzije (npr puna i prazna čaša na nahtkasni)
November 12, 20168 yr pa ono zašto B. noću drži i praznu i punu čašu vode na nahtkasni? možda će biti žedan a možda i neće
November 12, 20168 yr Ustvari su to usminkani politicki korektni vicevi o pripadnicima mojsijeve vere, rece mi jedan djarma aaaa logicno - Skoti cicije (britanski pirocanci), Jevreji cicije i to
November 12, 20168 yr Ustvari su to usminkani politicki korektni vicevi o pripadnicima mojsijeve vere, rece mi jedan djarma Ladno. Ovo da Rusi najvise zbijaju salu sa Ukrajincima, ti vicevi su uglavnom o ukrajinskim politicarima, podjebavanje Ukrajine kao drzave i tako to. Kad je o nacijama rec, cuo sam viceve o Estoncima u kojima se oni predstavljaju kao spori i tupi. Mislim i da za Gruzijce ima nesto, ali ne mogu da se setim sta tacno.