levi Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 U Bosni ne dominiraju vicevi o Bosni? Izgleda o Muji i Hasi iz Njemačke
hazard Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 I kosovari se rugaju bosancima. svi zajebavaju jadne Bosance, a oni zajebavaju...Nemce logike bez...osim ako nije ovo sto kaze levi ovo ostalo je logicno, uglavnom se komsije zajebavaju medjusobno...osim Madjara znaci Belgijanci su Bosanci zapadne Evrope a Svedjani severne
hazard Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Ovo sto se Italijani toboze sale na svoj racun, to su verovatno sever-jug ili regionalna podjebavanja. pa da, da je SFRJ jos uvek na okupu izgledali bi spolja kao carevi koji se sale na svoj racun a u stvari svi zajebavaju jadnog Muju i Hasu
Dagmar Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Uz ovo treba onaj meme leave Mujo and Haso alone!
Desmond Bojčinski Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Najveci WTF su Madjarski vicevi o Skotima?? Ustvari su to usminkani politicki korektni vicevi o pripadnicima mojsijeve vere, rece mi jedan djarma
Amelija Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 znaci Belgijanci su Bosanci zapadne Evrope ovo jeste definitivno tačno čak sam čula i identične verzije (npr puna i prazna čaša na nahtkasni)
Amelija Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 pa ono zašto B. noću drži i praznu i punu čašu vode na nahtkasni? možda će biti žedan a možda i neće
Hamlet Strašni Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 (edited) ... Edited November 12, 2016 by Hamlet Strašni
hazard Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Ustvari su to usminkani politicki korektni vicevi o pripadnicima mojsijeve vere, rece mi jedan djarma aaaa logicno - Skoti cicije (britanski pirocanci), Jevreji cicije i to
Meazza Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Ustvari su to usminkani politicki korektni vicevi o pripadnicima mojsijeve vere, rece mi jedan djarma Ladno. Ovo da Rusi najvise zbijaju salu sa Ukrajincima, ti vicevi su uglavnom o ukrajinskim politicarima, podjebavanje Ukrajine kao drzave i tako to. Kad je o nacijama rec, cuo sam viceve o Estoncima u kojima se oni predstavljaju kao spori i tupi. Mislim i da za Gruzijce ima nesto, ali ne mogu da se setim sta tacno.
Dr Arslanagić Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Mislim da su Gruzini galamdžije i emotivci.
Recommended Posts