4 hours ago4 hr eto, oet verujem smeću sa neta...Ima Yoyo pravo, sve je to smeće... :)Realno, da nisam uvezan sa Rumunijom, možda bi i poverovao onu mapu i vezano za RO... Ovako sma znao d aima dosta više autoputeva, što se vidi i na ovoj mapi što sam okačio....
4 hours ago4 hr ta mapa nije updejtovana jedno 8 godina, po njoj ni mi nemamo završen ap do makedonije i bul, ni km moravskog ap, a ni montenigersi nisu završili ni km svog ap
4 hours ago4 hr nedostatak autoputeva rumune ne sprečava da naplate vinjetubar kad sam ja išao bi je samo bukurešt konstanca
3 hours ago3 hr Ovo što Rumuni imaju su dobri putevi, novi, bez rupa, sa puno benzinski stanica uz put... Ja sam, iskreno, bio baš iznenađen kako to sve izgleda...Pre 2 godine sam išao i Bukurešt-Konstanca, ali nisam ja vozio (jbt, radio sam ceo put ) pa nisma obraćao pažnju, ali mislim da je i taj put bio baš extra...Mislim, kad poredim NS-BG i rumunske puteve, to nije ista kategorija puta...
3 hours ago3 hr ja sam se vrzmao po banatu, temišvar, arad, oradea. ravno, pravo, magistrala…ono što sam primetio je jako slaba do nikakva osvetljenost u manjim mestima, što nije neki problem dok ne naletiš na takođe neosvetljenog biciklistua ni saobraćajnim znacima se ne razmeću, naročito pred naseljenim mestom i onim kružnim tokovima
3 hours ago3 hr Just now, kud u maglu Simoviću said:ono što sam primetio je jako slaba do nikakva osvetljenost u manjim mestima, što nije neki problem dok ne naletiš na takođe neosvetljenog biciklistuO da, onaj deo od autoputa do Brašova sam vozio noću, tih 70-ak kilometara mi je teže palo, nego kompletan ostatak puta, na kraju sma izašao potpuno iscrpljen jer mala mesta, nema osvetljenosti, puno kamiona, relativno uzan put...
3 hours ago3 hr ma to su glavni magistralni pravci, kad se skrene sa njih drga je priča, što bi znao da si npr išao na izlet u kanjon reke nere za te seoske puteve su odgovarajući naši kalifornija, u rum više rupa nego puta
3 hours ago3 hr Uh da, onaj zavojit put kroz sume i brda usred Transilvanije nema ni jedno svetlo nigde. Da stvar bude gora, nema nesto ni kuca, bilo cega sto bi smanjilo mrak. Ko da su namerno pravili za turiste koji traze vampire.
3 hours ago3 hr Just now, Shan Jan said:Uh da, onaj zavojit put kroz sume i brda usred Transilvanije nema ni jedno svetlo nigde. Da stvar bude gora, nema nesto ni kuca, bilo cega sto bi smanjilo mrak. Ko da su namerno pravili za turiste koji traze vampire.Išao si noću do Brana? U, hrabro :D
3 hours ago3 hr Joj sramote, Bugari da nas siju Worlddata.infoInternational penis sizes comparedFrom 10 to 18 cm: The penis size in a country comparison. Are you average?
2 hours ago2 hr ne piše čime su merili, krojačkim metrom ili lenjirom to može da pretegne u korist neke zemlje...
2 hours ago2 hr 1 hour ago, radisa said:Išao si noću do Brana? U, hrabro :DInače, čitala sam da je tzv Drakulin zamak fejk, tj da je Vlad Tepeš bio u potpuno drugom zamku, znala sam ime ali zaboravila
2 hours ago2 hr 2 minutes ago, Svemir Zeka said:Inače, čitala sam da je tzv Drakulin zamak fejk, tj da je Vlad Tepeš bio u potpuno drugom zamku, znala sam ime ali zaboravilaMa jeste, ali ovo prodaju kao tu priču, i realno ok je... Malo ti prodaju i neke stvari koje su sranje, ako uzmeš full ulaznicu (dobiješ 3 addona, a samo je muzej torture vredan da se vidi)... A muzej torture je sasvim dobar...