22 hours ago22 hr 1 hour ago, brusli said:A dje je Osterreich ?Ah pa ne pratis novoistoriju, Austrijanci su u WW2 bili prve zrtve nacizma i saveznici su ih 1945. oslobodili tako da su na pobednickoj strani zavrsili.(to sto su glasali 97% na referencumu za anslus i sto su zdusno i dobrovoljno trcali u Vermaht i SS gde su pocinili stravicne zlocine i cije veterane i dandanas slave to macku o rep...)
21 hours ago21 hr 23 hours ago, Shan Jan said:Kinezi valjda imaju onaj fazon da ne mozes da se nastanis gde hoces pa mnogi rade u velikim gradovima a zive negde drugde. Mozda je do toga.Mozes da se nastanis negde samo ako imas i radnu dozvolu da tu radis. Ako nisi rodjen tu, valjda. Edited 21 hours ago21 hr by Moonwalker
21 hours ago21 hr Moglo bi i za Finsku da se kaže. Prvi izgubila kao sastavni deo Rusije, drugi izgubila u fulu. Onda bi isto moglo i za Hrvatsku da se kaže.
19 hours ago19 hr 6 hours ago, Shan Jan said:Lepo to deluje na papiru ali koliko tih nasih diploma su ovi nazovi fakulteti kojih sada ima na tone?Ovo su podaci samo na temu kvantiteta, za kvalitet obrazovanja ne znamo. 5 hours ago, Klonfer said:Po popisu iz 2022. više i visoko obrazovanje u populaciji od 15 godina i stariji u Srbiji ima 22,5%.Jeste, ali uzet je u obzir uporediv uzrast sa ovim koji je prikazan za ostale zemlje (25-64). Od tih 22.5%, većina je visoko obrazovanje (16.4%), a 6% je više obrazovanje (6.1%) - ukupno oko 1.3 miliona.
19 hours ago19 hr 2 minutes ago, zorglub said:Meanwhile Italija:Pa u prvom su imali bolji tajming preletanja i taj im se pise kao Win.
3 hours ago3 hr Sašila sam sve statistike, čak i ovu ljubičastu za koji mesec. A tada sam bila među mlađima u porodilištu aj sad..
2 hours ago2 hr Zanimljiv mi je ovaj visoki broj kod mediteranskih zemalja. To nisam ocekivao.Moldavija je rekao bih posledica siromastva.
2 hours ago2 hr 1 minute ago, Svemir Zeka said:Šta si se ti navrzao na te testove? Traumatično iskustvo