Wednesday at 13:401 day Izostavljena.Navodno je '22. bilo 7,5 miliona stanovnika u toj starosnoj grupi od ukupno 13 miliona.
20 hours ago20 hr 22 hours ago, zorglub said:Ovo za Tokyo je baš zabrinjavajuće ako je tačno. Opšte je poznat japanski problem sa starenjem nacije, ali ako je najmnogoljudniji grad na svetu ovako nisko na ovoj tabeli, onda je baš greda. Opet, njima se populaciono-ekonomska katastrofa predviđa još od 80ih, a još se drže, stari ksenofobi. Valjalo bi da se iskaže i u procentima, ovako u apsolutnim brojkama je teško sagledati pravo stanje stvari.Edit: evo, da se i ja poigram chatgpt-om, valjda je pogodio (uvek je nezgodno što se tiče gradova, pogotovo u USA gde je često Metro Area mnogo smislenija)... Neočekivano mi je da je Bangalor pri vrhu, a Delhi i Bombaj pri dnu.Since this data is not provided in the image, I'll use recent estimated population figures (2024/2025) for each city and then compute the percentage. Edited 19 hours ago19 hr by papapavle
17 hours ago17 hr 2 minutes ago, Desmond Bojčinski said:Jel to u Šenženu lapotiraju? Ili penzosi migriraju na neku Flo-ri-du?Kinezi valjda imaju onaj fazon da ne mozes da se nastanis gde hoces pa mnogi rade u velikim gradovima a zive negde drugde. Mozda je do toga.Tokio Sta je ovo, samo gerijatrija ostala tamo? Zar nije logicno da mladi idu u glavni grad? Mislim ako je verovati google-u, i dalje oko 60% Japanaca su u radnom odnosu.
14 hours ago14 hr 10 hours ago, Desmond Bojčinski said:Bugari Šta skidaju Belorusi i ovi iznad? Mi? Holanđani?Po ovoj mapi izgleda da mi skidamo ovo:All Recovery is an app to recover deleted or lost items from your Android's internal memory. All Recovery can recover photos, videos, audios and documents that have been previously deleted on the device.Nemam ideju šta je to, očekivala bih bar 10 nekih drugih aplikacija pre All Recovery.