Yesterday at 02:331 day Hippie trail >>The hippie trail (also the overland) was an overland journey taken by members of the hippie subculture and others from the mid-1950s to the late 1970s travelling from Europe and West Asia. The hippie trail was a form of alternative tourism, and one of the key elements was travelling as cheaply as possible, mainly to extend the length of time away from home.In every major stop of the hippie trail, there were hotels, restaurants and cafés for Westerners, who networked with each other as they travelled east and west. The hippies tended to interact more with the local population than traditional sightseers did.
18 hours ago18 hr 3 hours ago, banecare1 said:nisam znao da se spanski prica na greenlandu Grenland je tehnicki provincija Danske. Ima ih nekih 50-60 hiljada od ukupno 6 miliona Danaca. Koji god jezik da zapravo uce tamo ne moze da prevakne nad vecinom iz metropole.
18 hours ago18 hr 6 minutes ago, Radoye said:Grenland je tehnicki provincija Danske. Ima ih nekih 50-60 hiljada od ukupno 6 miliona Danaca. Koji god jezik da zapravo uce tamo ne moze da prevakne nad vecinom iz metropole.slicne karte, ja sam na prvi mah pomislio da je grenland
17 hours ago17 hr To ce tramp da kupi pa bolje da ljudi znaju spanski. Od danskog se nece ovajditi u USofA Edited 17 hours ago17 hr by foto
12 hours ago12 hr Jbt, ovi bugari sade kukuruz i na plazi i ne ostaje im nista osim "noz u ledja".Balkanski ekonomski tigar :)Nedo bog da sadimo nesto zahtevnije, pa uvenuli bi kao maslacak na asfaltu.
10 hours ago10 hr Par zapazanja:1) Jedina evrpopska zemlja, mada je pitanja koliko se danas priznaje za evropsku, sa preko 100 miliona ljudi je Rusija2) od 16 zemalja sa preko 100 miliona stanovnika, pola je u Aziji, ako sam dobro prepoznao sve zastave: Indija, Kina, Indonezija, Pakistan, Banglades, Japan, Filipini i Vijetnam
10 hours ago10 hr 9 minutes ago, Emerald said:cuveni indijski bacelori Edited 10 hours ago10 hr by ultra plasticni
10 hours ago10 hr 8 minutes ago, ultra plasticni said:cuveni indijski baceloriJa sam iskreno ocekivao mnogo vise Kineza i iz nekog razloga mnogo manje Amera. Mada moguce da je njima broj povecan prostom navalom stranaca koji migriraju u USA da rade (a i studiraju).