May 11May 11 Odakle ovoliki pad u centru? Inace procene su da se broj stanovnika u BGu smanjuje zadnjih par godina.
May 11May 11 Vračar radi Ovča se gradi. Na nereprezentativnom uzorku od nekoliko dana i poredeći sa situacijom od pre skoro godinu ipo tvrdim da su putevi neuporedivo gori a bahatost pri parkiranju i vožnji generalno osetno veći.
May 11May 11 39 minutes ago, Shan Jan said:Odakle ovoliki pad u centru? Inace procene su da se broj stanovnika u BGu smanjuje zadnjih par godina.Jeste, od 2021. opada broj stanovnika i u BG, ali je tokom većine ovog perioda 2011-2022 broj rastao, pa je zato ceo period u plusu.Ne znam odakle pad u centru, mogu samo da nagađam. Ima malo i do samih brojeva, Stari Grad i Savski Venac su generalno manje opštine pa je zbog tih manjih osnova relativna promena u % veća. Mada ta logika ne važi za neke druge opštine, npr. ovu Zvezdaru koja se ističe po rastu. Edited May 11May 11 by STARMAN
May 11May 11 Platice im Sudan ovo ali sutra. Mogu da ga kolonizuju, kao u stara, dobra vremena. Ali bog i drug kalasnjikov su izmislili AK 47. Nije badava stigao i na grb, ne Sudana. Ovi krugovi oko centra su zanimljiviji.
May 12May 12 Just now, Shan Jan said:Malo mi ovo za kuran.Ima da se preuzme na netu tako da i nije malo.
May 12May 12 26 minutes ago, Shan Jan said:Malo mi ovo za kuran.uopste nije moguce utvrditi koliko miliona komada kurana se prodaje po pakinstanskim ili nigerijskim buvljacima