Shan Jan Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago E a ja ceo zivot navijam za bracu Kurde. Sta je sa ovim Francuzima?
189- Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 1 hour ago, Shan Jan said: E a ja ceo zivot navijam za bracu Kurde. Sta je sa ovim Francuzima? afrikanci
Frile Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 2 hours ago, Delija67 said: fale granice na Kipru nije u Evropi
vememah Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago https://humanprogress.org/trends/life-expectancy-is-rising/
Ivo Petović Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 hour ago, vememah said: https://humanprogress.org/trends/life-expectancy-is-rising/ Ko bi rekao. A ja mislio da je nekad bilo bolje, srednji vek, aristokratija, tradicija...porodične vrednosti..porodica u smislu komšije ili babe uzgajaju decu, obzirom da očevi umiru u ratovima do 20-te godine, ili od upale desni do 30-te. Ja sam da se vratimo na te tradicionalne vrednosti. Konzervativizam all the way...I onako je Zemlja prenaseljena. btw pre samo 100 godina je life expectancy bio 45 godina u razvijenijim delovima sveta. Mislite o tome kad vam lupetaju kroz tastaturu kako je sve sranje, samo da bi se oni osećali buntovnički i važno. Sto godina je ništa, naše dede i babe su to živeli.
Lancia Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) 40 minutes ago, Ivo Petović said: Ko bi rekao. A ja mislio da je nekad bilo bolje, srednji vek, aristokratija, tradicija...porodične vrednosti..porodica u smislu komšije ili babe uzgajaju decu, obzirom da očevi umiru u ratovima do 20-te godine, ili od upale desni do 30-te. Ja sam da se vratimo na te tradicionalne vrednosti. Konzervativizam all the way...I onako je Zemlja prenaseljena. btw pre samo 100 godina je life expectancy bio 45 godina u razvijenijim delovima sveta. Mislite o tome kad vam lupetaju kroz tastaturu kako je sve sranje, samo da bi se oni osećali buntovnički i važno. Sto godina je ništa, naše dede i babe su to živeli. Ne bih isao tako daleko, to sto na jednoj strani svet ide kroz naucna i tehnoloska dostignuca neumitno napred, ne znaci istovremeno da proporcionalno pokriva sva drustvena ocekivanja ili radost zivljenja, prosto receno. Depresija, anksioznost i samoca ce uskoro biti problem broj jedan u zdravstvu, kad duzina zivota bude pracena i kvalietom samog zivljenja, to ce biti vise nego OK, ne zaboravi da je poslednja trecina zivota uglavnom neproduktivna i zavisna od drugih a ne od samog sebe. Edited 8 hours ago by Lancia
gone fishing Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago statistika naša dika što poželiš to naslika - u prosečan životni vek se računaju i deca koja ne dožive dob za polazak u školu, a takvih slučajeva je bilo više od trećine, do pre sto godina - i u antička vremena i pre 200 godina, je bilo ljudi koji su živeli po 60-70-80 godina, znamo to iz istorije i umetnosti - interesantno bi bilo uporediti prosečnu životnu dob stanovništva koje je dočekalo punoletstvo, onih koji su preležali "dečije bolesti" koji su stekli imunitet na brojne viruse i bakterije... 1
Filozof manijak Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago A onda da se malo osvrnemo na ekološki aspekt ovog slučaja. Svaka sličnost sa glodarima je namerna: Pacovska utopija 1
Recommended Posts