Shan Jan Posted November 10 Posted November 10 8 hours ago, zorglub said: Ovo mi nikada neće biti jasno, posebno za razvijene zemlje - jel' pošumljavanje toliki problem? Vecina tih suma su danas poljoprivredno zemljiste. 1
vememah Posted November 11 Posted November 11 (edited) Quote Incidence of low and high pay is the rate of wage levels of workers earning low or high pay. Wage levels are divided by low pay and high pay. The incidence of low pay refers to the share of workers earning less than two-thirds of median earnings. The incidence of high pay refers to the share of workers earning more than one-and-a-half time median earnings. Data refer to full-time employment. This indicator is measured as a percentage of full-time workers. https://www.oecd.org/en/data/indicators/incidence-of-low-and-high-pay.html?oecdcontrol-a1813961dd-var6=HP_I Edited November 11 by vememah
gone fishing Posted November 14 Posted November 14 On 12. 11. 2024. at 10:25, vememah said: mi smo bre elita, ni najbogatija zemlja u evropi - luxemburg, nema metro kao ni mi
dunja Posted November 14 Posted November 14 I ne samo Luksemburg, već ni Monako ni Lihtenštajn, a bogami ni Vatikan! 2
gone fishing Posted November 14 Posted November 14 ne računam te miki maus države, luxemburg ipak jeste država sa 2600 km2 teritorije, nešto manji od srema ili veličine prosečnog okruga kod nas
Mel Posted November 14 Posted November 14 2 hours ago, Mr.Mxyzptlk said: Rekla bih minus Slovenija i minus Rumunija za 100% tacnost
jezovuk Posted November 14 Posted November 14 Meni deluje da je i Albanija preterivanje, a Slovenija je 50/50
namenski Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 4 hours ago, Desmond Bojčinski said: 'Oce to ovako na starom, dobrom evropocentricnomtm Merkatoru, na cijoj je projekciji Evropa veca od Juzne Amerike, a 1 Grenland veci od Juzne Amerike i Afrike zajedno... Zajebancija na stranu, pored jos uvek upotrebljive prakticne vrednosti Merkatora (OK prikazane recimo konturetm obala i jos po neke navigaciono vredne prednosti, poput mogucnosti prikaza ortodrome/loksodrome kao pravihtm linija...) ova je projekcija umnogome formirala svest, sliku sveta i pogled na svet generacija Evropljana kojima je i dandanas Evropa centar sveta... I veeeeelika, ogrooomna... 2
Recommended Posts