Jump to content

Jedna mapa govori vise od rijeci

Featured Replies

Ta natsinhronizacija bi trebalo da je dobra za filmsku industriju te zemlje. Moraš da angažuješ i plaćaš glumce, ljude koji snimaju, montiraju i miksuju to, studio.... Upumpavaš pare u filmsku i industriju te ona raste...

Enivej....

image.thumb.jpeg.55e911402151692d87aebdd8f2d3e025.jpeg

1 hour ago, Mercuzzio said:

Ta natsinhronizacija bi trebalo da je dobra za filmsku industriju te zemlje.

Prednosti titla pak važe za sve gledaoce. Zamisli da ne znaš kako zvuče Koneri, Bogart, Belmondo?

On 1. 11. 2024. at 8:11, Shan Jan said:

Titlovi odvlace paznju i pokrivaju jedan manji donji deo slike (slicno imas i logo TV kanala gore levo ili desno) ali to je nista prema tome sta dub radi filmu.

fun fact: u Flandriji titlovi u bioskopu uglavnom idu na dva jezika, holandskom i francuskom, jedan ispod drugog, lepote višejezičja :hihi:

GbiQNuYaoAAuThb?format=jpg&name=large

image.thumb.jpeg.d13c12b6d9833d6e0bb23b59efd2e637.jpeg

Meni je interesantno da kod tih lista i mapa  Češka i Slovačka su često na suprotnim krajevima krive 

Za razliku nas i suseda hrvata mi se uvek koljemo za poziciju 

3 hours ago, Fakundo Sava said:

Meni je interesantno da kod tih lista i mapa  Češka i Slovačka su često na suprotnim krajevima krive 

Za razliku nas i suseda hrvata mi se uvek koljemo za poziciju 

Nema tu šta, oni su različiti narodi a mi smo isti :1945_flag_yu:

Slovenci zakivaju

Malo su zabrljali s redosledom u tom tvitu gore.

Edited by vememah

4b02b3f8-ecbe-40a1-9bb6-27580650d9bb.png.ea70a545b6630b57e8bc0eebdfa782e8.png

mi milenijalsi najjača generacija :cool:

Ovo mi nikada neće biti jasno, posebno za razvijene zemlje - jel' pošumljavanje toliki problem?

6 hours ago, zorglub said:

Ovo mi nikada neće biti jasno, posebno za razvijene zemlje - jel' pošumljavanje toliki problem?

Mozda i jeste... (r)evolucija je industrijska, demografska ali i prirodna selekcija

8 hours ago, zorglub said:

Šumu iseku za nekoliko dana a potrebne su decenije da poraste.

A i ne može da se sadi na betonu. :dry: