Mercuzzio Posted November 2 Share Posted November 2 Ta natsinhronizacija bi trebalo da je dobra za filmsku industriju te zemlje. Moraš da angažuješ i plaćaš glumce, ljude koji snimaju, montiraju i miksuju to, studio.... Upumpavaš pare u filmsku i industriju te ona raste... Enivej.... 1 1 Link to comment
zorglub Posted November 2 Share Posted November 2 1 hour ago, Mercuzzio said: Ta natsinhronizacija bi trebalo da je dobra za filmsku industriju te zemlje. Prednosti titla pak važe za sve gledaoce. Zamisli da ne znaš kako zvuče Koneri, Bogart, Belmondo? 7 Link to comment
dunja Posted November 2 Share Posted November 2 On 1. 11. 2024. at 8:11, Shan Jan said: Titlovi odvlace paznju i pokrivaju jedan manji donji deo slike (slicno imas i logo TV kanala gore levo ili desno) ali to je nista prema tome sta dub radi filmu. fun fact: u Flandriji titlovi u bioskopu uglavnom idu na dva jezika, holandskom i francuskom, jedan ispod drugog, lepote višejezičja 2 Link to comment
Fakundo Sava Posted Saturday at 04:14 Share Posted Saturday at 04:14 Meni je interesantno da kod tih lista i mapa Češka i Slovačka su često na suprotnim krajevima krive Za razliku nas i suseda hrvata mi se uvek koljemo za poziciju 1 Link to comment
Vapad Posted Saturday at 07:44 Share Posted Saturday at 07:44 3 hours ago, Fakundo Sava said: Meni je interesantno da kod tih lista i mapa Češka i Slovačka su često na suprotnim krajevima krive Za razliku nas i suseda hrvata mi se uvek koljemo za poziciju Nema tu šta, oni su različiti narodi a mi smo isti 1 Link to comment
vememah Posted Saturday at 13:30 Share Posted Saturday at 13:30 https://x.com/Globalstats11/status/1855236369062170950 https://mediahandler.broadridgeadvisor.com/media/653843/GW_Report-Digital_09072024v2_Final_SSK_optimized.pdf Link to comment
vememah Posted Saturday at 13:37 Share Posted Saturday at 13:37 (edited) Malo su zabrljali s redosledom u tom tvitu gore. Edited Saturday at 13:37 by vememah Link to comment
dunja Posted Saturday at 17:01 Share Posted Saturday at 17:01 mi milenijalsi najjača generacija Link to comment
zorglub Posted Sunday at 09:50 Share Posted Sunday at 09:50 Ovo mi nikada neće biti jasno, posebno za razvijene zemlje - jel' pošumljavanje toliki problem? Link to comment
mlatko Posted Sunday at 16:17 Share Posted Sunday at 16:17 6 hours ago, zorglub said: Ovo mi nikada neće biti jasno, posebno za razvijene zemlje - jel' pošumljavanje toliki problem? Mozda i jeste... (r)evolucija je industrijska, demografska ali i prirodna selekcija Link to comment
JozoMujica Posted Sunday at 17:52 Share Posted Sunday at 17:52 8 hours ago, zorglub said: Ovo mi nikada neće biti jasno, posebno za razvijene zemlje - jel' pošumljavanje toliki problem? Šumu iseku za nekoliko dana a potrebne su decenije da poraste. A i ne može da se sadi na betonu. 1 Link to comment
Recommended Posts