October 13, 2024Oct 13 1 hour ago, zorglub said: Koliko je besmislena mapa jbt U kom smislu "besmislena"? Meni se pak čini prilično zanimljiva, na osnovu par pokušaja lepo me dovela do tačnog jezika na osnovu grafema (valjda je to pravi izraz) koje se u njemu (ne) pojavljuju.
October 13, 2024Oct 13 Možda nije besmislena ukoliko postoji situacija u kojoj bi ikada ikome zatrebala.
October 13, 2024Oct 13 12 minutes ago, zorglub said: Možda nije besmislena ukoliko postoji situacija u kojoj bi ikada ikome zatrebala. odlicna mapa ukoliko imas pristup internetu a inace si retardiran i dokon
October 14, 2024Oct 14 11 hours ago, JozoMujica said: Ovo nije tačno, srpski bi morao da bude sa obe strane starta. Ups. tek sad vidim da i jeste. Ali je smešten u pogrešni ćošak, kao jezik koji nema ćirilčno lj, nj i dž
October 14, 2024Oct 14 9 hours ago, zorglub said: Možda nije besmislena ukoliko postoji situacija u kojoj bi ikada ikome zatrebala. Ja sam bukvalno pomislila da je besmislena ali zanimljiva, svidela mi se
October 14, 2024Oct 14 U koju grupu spada gruzinski? Ne mogu da ga nađem na mapi... Nema ni turskog... Edited October 14, 2024Oct 14 by Filozof manijak
October 14, 2024Oct 14 14 minutes ago, Filozof manijak said: Nema ni turskog... turci su ispod azerbejdžanaca
October 14, 2024Oct 14 Ni azerski ne vidim Btw, mislio sam da mađarski i turski jezik imaju zajedničko poreklo
October 14, 2024Oct 14 2 minutes ago, Filozof manijak said: Ni azerski ne vidim Btw, mislio sam da mađarski i turski jezik imaju zajedničko poreklo
October 14, 2024Oct 14 Na Dunjinom drvetu je jedna (velika) familija i po od dvadeset raznih familija sa svojim rodjacima, otpadnicim i koktel partijima... ne racunajuci izolovane jezike. Semplifikovana dzungla:
October 18, 2024Oct 18 Ja sam zaprepašćen nekim brojevima ovde, ne u kontekstu SAD, nego inače - Madagaskar ima čak 30 miliona ljudi? Oman blizu 5? Bahrainčić milku i po? ...moraću da zagrejem stolicu, sreća pa ćerkici uskoro stiže to gradivo na red.