papapavle Posted October 13 Posted October 13 1 hour ago, zorglub said: Koliko je besmislena mapa jbt U kom smislu "besmislena"? Meni se pak čini prilično zanimljiva, na osnovu par pokušaja lepo me dovela do tačnog jezika na osnovu grafema (valjda je to pravi izraz) koje se u njemu (ne) pojavljuju.
zorglub Posted October 13 Posted October 13 Možda nije besmislena ukoliko postoji situacija u kojoj bi ikada ikome zatrebala. 1 1
Blojler Posted October 13 Posted October 13 12 minutes ago, zorglub said: Možda nije besmislena ukoliko postoji situacija u kojoj bi ikada ikome zatrebala. odlicna mapa ukoliko imas pristup internetu a inace si retardiran i dokon
Tihajeza Posted October 14 Posted October 14 11 hours ago, JozoMujica said: Ovo nije tačno, srpski bi morao da bude sa obe strane starta. Ups. tek sad vidim da i jeste. Ali je smešten u pogrešni ćošak, kao jezik koji nema ćirilčno lj, nj i dž
Mel Posted October 14 Posted October 14 9 hours ago, zorglub said: Možda nije besmislena ukoliko postoji situacija u kojoj bi ikada ikome zatrebala. Ja sam bukvalno pomislila da je besmislena ali zanimljiva, svidela mi se 2
Filozof manijak Posted October 14 Posted October 14 (edited) U koju grupu spada gruzinski? Ne mogu da ga nađem na mapi... Nema ni turskog... Edited October 14 by Filozof manijak
kud u maglu Simoviću Posted October 14 Posted October 14 14 minutes ago, Filozof manijak said: Nema ni turskog... turci su ispod azerbejdžanaca
Filozof manijak Posted October 14 Posted October 14 Ni azerski ne vidim Btw, mislio sam da mađarski i turski jezik imaju zajedničko poreklo
kud u maglu Simoviću Posted October 14 Posted October 14 2 minutes ago, Filozof manijak said: Ni azerski ne vidim Btw, mislio sam da mađarski i turski jezik imaju zajedničko poreklo 1
Filozof manijak Posted October 14 Posted October 14 ja, pajser, tražio na ovoj drvo-mapi što je okačila dunja
mlatko Posted October 14 Posted October 14 Na Dunjinom drvetu je jedna (velika) familija i po od dvadeset raznih familija sa svojim rodjacima, otpadnicim i koktel partijima... ne racunajuci izolovane jezike. Semplifikovana dzungla: 1
papapavle Posted October 18 Posted October 18 Ja sam zaprepašćen nekim brojevima ovde, ne u kontekstu SAD, nego inače - Madagaskar ima čak 30 miliona ljudi? Oman blizu 5? Bahrainčić milku i po? ...moraću da zagrejem stolicu, sreća pa ćerkici uskoro stiže to gradivo na red. 1
Recommended Posts