Shan Jan Posted October 3 Posted October 3 Sta jedu ovi Hrvati? Za Makedonce garant u vegetables racunaju sav onaj pindjur koji ubiju tokom godine 1 4
BWA Posted October 3 Posted October 3 5 minutes ago, Shan Jan said: Sta jedu ovi Hrvati? Za Makedonce garant u vegetables racunaju sav onaj pindjur koji ubiju tokom godine Masline i tartufe 1
Boksi Posted October 3 Posted October 3 (edited) Nešto meni ona mapa ne fercera zato što se u poslednje vreme mnogo priča o gojaznosti dece u Hrvata. https://www.hzjz.hr/sluzba-promicanje-zdravlja/objavljeni-rezultati-petog-kruga-europske-inicijative-za-pracenje-debljine-u-djece-2018-2022/ Edited October 3 by Boksi 1
Shan Jan Posted October 3 Posted October 3 15 minutes ago, BWA said: Masline i tartufe A jes, pojedu kilo maslina i tartufa dnevno. 3
Milošica Posted October 3 Posted October 3 29 minutes ago, Shan Jan said: Sta jedu ovi Hrvati? Srbe 3
Vapad Posted October 3 Posted October 3 1 hour ago, Boksi said: Nešto meni ona mapa ne fercera zato što se u poslednje vreme mnogo priča o gojaznosti dece u Hrvata. https://www.hzjz.hr/sluzba-promicanje-zdravlja/objavljeni-rezultati-petog-kruga-europske-inicijative-za-pracenje-debljine-u-djece-2018-2022/ Jbg, kad pohane tikvice isto spadaju pod povrće, ili još gore, krompirčina na sto načina... Mislim nemam ništa protiv krompira, top stuff, ali je, ako je to na primer razlog, nešto što ne bi pomoglo u kontroli telesne težine Nego, kako izgleda uporedo, povrće, telesna težina i sreća indeks za ove države, je l ima negde? 2
zorglub Posted October 3 Posted October 3 Albanci pojedu 800g povrća dnevno? Ko vam je radio ovu mapu gospođo? Osim ako se računaju krompir i pasulj, onda je doable, mada ne znam kome ne bi doqrčili posle mesec dana tops. 1
Engineer Posted October 4 Posted October 4 On 3. 10. 2024. at 18:29, zorglub said: Albanci pojedu 800g povrća dnevno? Ko vam je radio ovu mapu gospođo? Osim ako se računaju krompir i pasulj, onda je doable, mada ne znam kome ne bi doqrčili posle mesec dana tops. Možda turisti jedu puno, isto tako i u Hrvatskoj
bags Posted October 4 Posted October 4 On 3. 10. 2024. at 16:01, Boksi said: Nešto meni ona mapa ne fercera zato što se u poslednje vreme mnogo priča o gojaznosti dece Mozda broje ribu i morske plodove u povrce. 1
JozoMujica Posted October 5 Posted October 5 4 minutes ago, jezovuk said: Švedska?! Doseljenici verovatno, kao i u ostalim plavim evropskim zemljama.
Recommended Posts