borris_ Posted September 1, 2024 Author Posted September 1, 2024 On 30. 8. 2024. at 13:02, kud u maglu Simoviću said: Napokon neka vajda od emigracije
Engineer Posted September 1, 2024 Posted September 1, 2024 Malo mi preterano za Prag, s kim su oni toliko povezani?
JozoMujica Posted September 1, 2024 Posted September 1, 2024 Meni deluje da je preterano i za Beograd? U stvari, ako je po jedan krak za grad a ne za prugu, onda moguće... ako se Skoplje i Atina računaju kao dve linije iako je jedna pruga u pitanju... 1
ultra plasticni Posted September 2, 2024 Posted September 2, 2024 22 hours ago, JozoMujica said: Meni deluje da je preterano i za Beograd? U stvari, ako je po jedan krak za grad a ne za prugu, onda moguće... ako se Skoplje i Atina računaju kao dve linije iako je jedna pruga u pitanju... Beograd nema nijednu medjunarodnu direktnu zeleznicku liniju osim za Titograd sto je slepa ulica
Tihajeza Posted September 2, 2024 Posted September 2, 2024 1 hour ago, ultra plasticni said: Beograd nema nijednu medjunarodnu direktnu zeleznicku liniju osim za Titograd sto je slepa ulica Šta je sa Budimpeštom?
Tihajeza Posted September 2, 2024 Posted September 2, 2024 (edited) 3 minutes ago, ultra plasticni said: Voz ide do NS Ja sam putovala vozom do Zagreba pre nekoliko godina, šta je sa tim? Edited September 2, 2024 by Tihajeza
JozoMujica Posted September 2, 2024 Posted September 2, 2024 1 hour ago, ultra plasticni said: Beograd nema nijednu medjunarodnu direktnu zeleznicku liniju osim za Titograd sto je slepa ulica Mihnen-Atina više ne ide kroz Beograd?
ultra plasticni Posted September 2, 2024 Posted September 2, 2024 43 minutes ago, Tihajeza said: Ja sam putovala vozom do Zagreba pre nekoliko godina, šta je sa tim? mozda si se malo prevarila sa godinama, to ne ide preko 10 godina 1
ultra plasticni Posted September 2, 2024 Posted September 2, 2024 33 minutes ago, JozoMujica said: Mihnen-Atina više ne ide kroz Beograd? ide na veronu rim, pa onda busevi
Desmond Bojčinski Posted September 2, 2024 Posted September 2, 2024 On 1. 9. 2024. at 11:53, Shan Jan said: Tu su svi vlazni snovi: Velika Srbija Kamo Pečuj, kamo Solun?
Recommended Posts