borris_ Posted September 1 Author Posted September 1 On 30. 8. 2024. at 13:02, kud u maglu Simoviću said: Napokon neka vajda od emigracije
Engineer Posted September 1 Posted September 1 Malo mi preterano za Prag, s kim su oni toliko povezani?
JozoMujica Posted September 1 Posted September 1 Meni deluje da je preterano i za Beograd? U stvari, ako je po jedan krak za grad a ne za prugu, onda moguće... ako se Skoplje i Atina računaju kao dve linije iako je jedna pruga u pitanju... 1
ultra plasticni Posted September 2 Posted September 2 22 hours ago, JozoMujica said: Meni deluje da je preterano i za Beograd? U stvari, ako je po jedan krak za grad a ne za prugu, onda moguće... ako se Skoplje i Atina računaju kao dve linije iako je jedna pruga u pitanju... Beograd nema nijednu medjunarodnu direktnu zeleznicku liniju osim za Titograd sto je slepa ulica
Tihajeza Posted September 2 Posted September 2 1 hour ago, ultra plasticni said: Beograd nema nijednu medjunarodnu direktnu zeleznicku liniju osim za Titograd sto je slepa ulica Šta je sa Budimpeštom?
Tihajeza Posted September 2 Posted September 2 (edited) 3 minutes ago, ultra plasticni said: Voz ide do NS Ja sam putovala vozom do Zagreba pre nekoliko godina, šta je sa tim? Edited September 2 by Tihajeza
JozoMujica Posted September 2 Posted September 2 1 hour ago, ultra plasticni said: Beograd nema nijednu medjunarodnu direktnu zeleznicku liniju osim za Titograd sto je slepa ulica Mihnen-Atina više ne ide kroz Beograd?
ultra plasticni Posted September 2 Posted September 2 43 minutes ago, Tihajeza said: Ja sam putovala vozom do Zagreba pre nekoliko godina, šta je sa tim? mozda si se malo prevarila sa godinama, to ne ide preko 10 godina 1
ultra plasticni Posted September 2 Posted September 2 33 minutes ago, JozoMujica said: Mihnen-Atina više ne ide kroz Beograd? ide na veronu rim, pa onda busevi
Desmond Bojčinski Posted September 2 Posted September 2 On 1. 9. 2024. at 11:53, Shan Jan said: Tu su svi vlazni snovi: Velika Srbija Kamo Pečuj, kamo Solun?
Recommended Posts