Mr.Mxyzptlk Posted August 19 Posted August 19 meni su egzotika bile oblande, i onaj najlepsi fil u svet, samo od oraha. 1
Mel Posted August 19 Posted August 19 Ja ni chokoladu nisam toliko volela do tamo negde 2008me-9te...
Mr.Mxyzptlk Posted August 19 Posted August 19 je, al ne pravis puding svaki put kad ti se jede slatko. bili su koh i kuglov i snenokle 💦
Klara Posted August 19 Posted August 19 (edited) @Stela Kod mene je to bilo devedesetih. Nama (i današnjim klincima) je to bilo daleko od egzotike, ali meni je jedna od prvih simpatičnih asocijacija na nešto baš (pre)slatko i nezdravo kod bake. : D Naravno, prednost ide domaćem: slatke pite, medenjaci, rozen torta, najobičniji griz, šnenokle, orasnice... Edited August 19 by Klara 2
Mr.Mxyzptlk Posted August 19 Posted August 19 43 minutes ago, Mel said: Ja ni chokoladu nisam toliko volela do tamo negde 2008me-9te... bila je secerna tabla koja je meni bila ok, mogu i danas da je jedem. 1
gone fishing Posted August 19 Posted August 19 palačinke sa pekmezom od kajsija, krofne uvaljane u šećer u prahu, to vam babkute nisu pravile 1
Mr.Mxyzptlk Posted August 19 Posted August 19 @gone fishing palacinke oduvek samo sa secer najvolim. mix orah-secer odmah iza. meni babe skoro nista pravile nisu. poneka torta, vise tetke. tetka kad posalje slatko od dunja ili tresanja 🫠
Klara Posted August 19 Posted August 19 Vidi se da je vreme ručka, upropastismo temu o mapama. Krofne sa kajsijom, uvaljane u šećer, aaaaaaaaaaaassaaaa 1 1
Mel Posted August 19 Posted August 19 Ja na dijeti danas, shibam se po prstima da ne odem po krofne koliko odmah...
Klara Posted August 19 Posted August 19 Evo, otići ću ja umesto tebe, al' ne garantujem da ću se vratiti! 1
Mr.Mxyzptlk Posted August 19 Posted August 19 zaboravismo domace knedle sa sljivama. i to se secerilo obilato 😁 1
Klara Posted August 19 Posted August 19 (edited) https://www.tasteatlas.com/map Mogu se zumirati oblasti i gradovi kod nas, dobije se i info o specijalitetu. 🤤 Edited August 19 by Klara 1
zorglub Posted August 20 Posted August 20 21 hours ago, Mel said: Ne pijem ni iz chega, ali ranije i kad sam pila iz plastike nije imalo taj ukus. Bash cu da kupim limenku nekad da vidim. Limenke su obložene plastikom iznutra. 2 1
Recommended Posts