Shan Jan Posted August 14 Posted August 14 Zulu je malo misleading, Juznoafricka Republika tretira njihov i jos gomilu jezika kao jednake, isto vazi i za nacije. Otprilike kao kada bi rekao da Srbi nisu imali svoju drzavu u vreme Jugoslavije. Jel su Kantonezani zaista nacija ili samo kineski Vranjanci?
Radoye Posted August 14 Posted August 14 Ako su ostalo etnicke grupe onda Kebekoa ima znacajno manje od 8,5 miliona (sto je ukupna populacija Kvebeka ukljucujuci anglose, imigrante i first nations / aboridzine). Ukupno u celoj Kanadi ima oko 5 miliona poreklom Francuza, vecina je u Kvebeku.
zorglub Posted August 15 Posted August 15 Mapa je skroz bzvz. Čuj Igbo i Yoruba, a Hausa, Hamusa, kako već, oni najbrojniji u Nigeriji? Ni oni nemaju državu. Oksitanci Ovi Asamesaćani, sad sam ih izguglao, severna Indija. Neka neko tvorcu mape javi da Indija ima tipa 1000 etničkih grupa i nekih 100 jezika.
banecare1 Posted August 15 Posted August 15 22 hours ago, Shan Jan said: Jel su Kantonezani zaista nacija ili samo kineski Vranjanci? oni ce reci da su hard core han kinezi, ostali su boranija. nisu nacija sogurno 1
borris_ Posted August 16 Author Posted August 16 (edited) U Pyongyang-u ima ambasada otomanske imperije i kraljevski dom jehovinih svjedoka. (Ne mogu sliku da stavim ovdje). Ovo za ambasadu su vjerovatno kivni na tursku koja je bila aktivan ucesnik u korejskom ratu n'a strani juzne koreje. Sada sam trazio, to se vjerovatno neko igra na google maps Edited August 16 by borris_
Venom Posted August 16 Posted August 16 On 13. 8. 2024. at 7:16, banecare1 said: evo, nisam bio lenj Baš bezveze što je Poljska Bolan to je trebalo da bude Bosna. 2 1
Shan Jan Posted August 17 Posted August 17 Znam da je UK uvela neki sugar tax pa sada umesto cistog secera valjda stavljaju neki miks vestackih i prirodnih. Moguce da je nesto slicno razlog i kod drugih.
Ayatollah Posted August 17 Posted August 17 Ima i ona priča da Amerikanci idu u Meksiko da kupuju Koka Kolu, jer se meksička pravi sa šećerom, a američka sa kukuruznim sirupom. 1
napadaj Posted August 17 Posted August 17 Američka je odvratna - slabije gazirana i bljutava u odnosu na našu ili druge po Evropi. Moguće da to ima veze sa kukuruznim sirupom. 1
JozoMujica Posted August 17 Posted August 17 3 minutes ago, napadaj said: Američka je odvratna - slabije gazirana i bljutava u odnosu na našu ili druge po Evropi. Moguće da to ima veze sa kukuruznim sirupom. Kukuruzni sirup je od pre par godina valjda i u našoj, nemam sad nijednu ambalažu da proverim...
Milošica Posted August 17 Posted August 17 (edited) Koca u staklu Mada, za razliku od većine obožavam i Koktu. Kari Pešić i ja. Edited August 17 by Milošica 1
Recommended Posts