gone fishing Posted July 3 Posted July 3 oni ne žele da uđu iz istih razloga zašto su englezi izašli, da ne bi smanjivali svoj budžet na uštrb finansiranja bankrot država južne i istočne evrope - mene samo čudi otkud tolika podrška ulasku u eu u turskoj, koliko još decenija treba da prođe da bi ukapirali da ih ne žele tamo, mi smo ipak malo pametniji, trebalo nam je samo dve decenije da to ukapiramo 1
Filozof manijak Posted July 8 Posted July 8 10 hours ago, Ivo Petović said: Krepimir, ha? Sounds a little....Croatian to me. I Krepoljin je čista hrvatska varošica
gone fishing Posted July 8 Posted July 8 lepe ti je lepe ti je zagorje zelene i u njemu beli serbinovo grad Quote Krepimir ili Cepimir je mitski srpski vladar, koji se pominje u Letopisy popa Dukljana. Bio je sin Pribislava, koji je bio ubijen tokom ustanka u Bosni. Krepimir je osvetio svog oca i ubio bosanskog bana. Pobedio je nemačku vojsku u Istri. Kako Dukljanin piše, Pribislav je činio mnoga zlodela, što se nije svidelo narodu, tako da je protiv njega započet ustanak u Bosni gde je bio bačen u reku. Krepimir je poslao svog bana da uhvati te ljude i ubije ih, što je i učinio. U to doba su Nemci napali Istru i počeli da ulaze u Hrvatsku. Dukljanin tvrdi da je Krepimir potukao (alamansku) nemačku vojsku i da je nemački vojvoda molio Krepimira za mir i da mu da svoju ćerku njegovom sinu Svetozaru (Svetoradu). koga zanima nešto više o caru krepimiru
pbg12345 Posted July 8 Posted July 8 On 3. 7. 2024. at 13:08, JozoMujica said: heheheh sirotinja iz banana republika rukama i nogama grabi ka eu a mi iz bogatih, uredjenih drzava ne srljamo u tu tamnicu naroda 1 2 2
Halvard Posted July 8 Posted July 8 24 minutes ago, Shan Jan said: Nisam bio svestan da je ovo toliko prevalent u USA. Ja znam za to od Sexa i grada, bila epizoda kad se Šarlot smuva sa neobrezanim likom pa se sva jadna zgrozi na šta to™ liči Upadaju mi u oči Filipini kao jedina ultrakatolička nacija sa tolikom stopom i s druge strane Sudan sa ubedljivom muslimanskom većinom i relativno niskim procentom, nisam siguran koliko je to tačno. 1
Recommended Posts