gone fishing Posted July 3, 2024 Posted July 3, 2024 oni ne žele da uđu iz istih razloga zašto su englezi izašli, da ne bi smanjivali svoj budžet na uštrb finansiranja bankrot država južne i istočne evrope - mene samo čudi otkud tolika podrška ulasku u eu u turskoj, koliko još decenija treba da prođe da bi ukapirali da ih ne žele tamo, mi smo ipak malo pametniji, trebalo nam je samo dve decenije da to ukapiramo 1
Filozof manijak Posted July 8, 2024 Posted July 8, 2024 On 7. 7. 2024. at 21:15, Ivo Petović said: Krepimir, ha? Sounds a little....Croatian to me. Expand I Krepoljin je čista hrvatska varošica
gone fishing Posted July 8, 2024 Posted July 8, 2024 lepe ti je lepe ti je zagorje zelene i u njemu beli serbinovo grad Quote Krepimir ili Cepimir je mitski srpski vladar, koji se pominje u Letopisy popa Dukljana. Bio je sin Pribislava, koji je bio ubijen tokom ustanka u Bosni. Krepimir je osvetio svog oca i ubio bosanskog bana. Pobedio je nemačku vojsku u Istri. Kako Dukljanin piše, Pribislav je činio mnoga zlodela, što se nije svidelo narodu, tako da je protiv njega započet ustanak u Bosni gde je bio bačen u reku. Krepimir je poslao svog bana da uhvati te ljude i ubije ih, što je i učinio. U to doba su Nemci napali Istru i počeli da ulaze u Hrvatsku. Dukljanin tvrdi da je Krepimir potukao (alamansku) nemačku vojsku i da je nemački vojvoda molio Krepimira za mir i da mu da svoju ćerku njegovom sinu Svetozaru (Svetoradu). Expand koga zanima nešto više o caru krepimiru
Shan Jan Posted July 8, 2024 Posted July 8, 2024 Nisam bio svestan da je ovo toliko prevalent u USA. 2
pbg12345 Posted July 8, 2024 Posted July 8, 2024 On 3. 7. 2024. at 11:08, JozoMujica said: Expand heheheh sirotinja iz banana republika rukama i nogama grabi ka eu a mi iz bogatih, uredjenih drzava ne srljamo u tu tamnicu naroda 1 2 2
Halvard Posted July 8, 2024 Posted July 8, 2024 On 8. 7. 2024. at 8:39, Shan Jan said: Nisam bio svestan da je ovo toliko prevalent u USA. Expand Ja znam za to od Sexa i grada, bila epizoda kad se Šarlot smuva sa neobrezanim likom pa se sva jadna zgrozi na šta to™ liči Upadaju mi u oči Filipini kao jedina ultrakatolička nacija sa tolikom stopom i s druge strane Sudan sa ubedljivom muslimanskom većinom i relativno niskim procentom, nisam siguran koliko je to tačno. 1
Milošica Posted July 8, 2024 Posted July 8, 2024 Deluje mi previše ovo za USA. Neko veče ih je bilo 3 od 10.
vememah Posted July 14, 2024 Posted July 14, 2024 https://ourworldindata.org/smoking-big-problem-in-brief 1 3 1
Recommended Posts