November 6, 20231 yr https://www.pewresearch.org/short-reads/2014/01/08/what-is-appropriate-attire-for-women-in-muslim-countries/
November 10, 20231 yr 1 hour ago, Shan Jan said: OK, priznajte ko je ovo uradio Pa nije daleko od istine, mi smo zemlja matorih prdonja, zamisli koliko to gasa pravi...
November 12, 20231 yr Quote Map shows the world in 1000 BCE. yellow: Hunter-gatherers purple: Nomadic pastoralists green: Simple farming societies orange: Complex farming societies blue: state societies white: uninhabited
November 12, 20231 yr 19 hours ago, vememah said: Veća slika: Samo da kazem da je ovo zeleno mala sansa da se desi. Kako se bude probijala emancipacija i prava zena pasce taj natalitet drasticno. Sa druge strane crveno mi ne deluje nemoguce cak mozda i da ode na gore sa razvojem robotike.
November 12, 20231 yr 14 minutes ago, Shan Jan said: Samo da kazem da je ovo zeleno mala sansa da se desi. Kako se bude probijala emancipacija i prava zena pasce taj natalitet drasticno. Sa druge strane crveno mi ne deluje nemoguce cak mozda i da ode na gore sa razvojem robotike. verujem u tvoju prognozu zelenog. kada žene budu rekle da nema jebanja 'nako, kad se kome ćefne i digne. što se crvene prognoze za srbiju tiče, radujem se njoj jer zemlja bez ljudi je ekološki čista zemlja. sa malo ljudi, malo je i zasrana.
November 13, 20231 yr 23 hours ago, đorđe geprat said: verujem u tvoju prognozu zelenog. kada žene budu rekle da nema jebanja 'nako, kad se kome ćefne i digne. što se crvene prognoze za srbiju tiče, radujem se njoj jer zemlja bez ljudi je ekološki čista zemlja. sa malo ljudi, malo je i zasrana. Da, oni rudnici litijuma ce biti kao vazduhopreciscavati kad nas i ovo malo pocrka.
November 15, 20231 yr Kako je neko fino odsekao logo Nove ekonomije. Evo tvita sa linkom na ceo članak: Edited November 15, 20231 yr by vememah