Shan Jan Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 Zati je Latinska Amerika maltene ista kao geografski.
mlatko Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 Kanada Verodostojna je i razdaljina između Afrike i Evrope, kulturno-demografska
Desmond Bojčinski Posted September 3, 2023 Posted September 3, 2023 7 hours ago, zorglub said: Bangladeš, Pakistan, Indonezija... jbt. +2 , Nigerija i Etiopija.
Hamlet Strašni Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 И овај графикон показује екстреман утицај цркве у Србији. 2
Shan Jan Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 Brate koja je fora sa Ceskom? Okruzeni najvecim katolicima na svetu Poljacima, plus bili u istoj drzavi sa ovim Slovacima koji isto ne zaostaju i opet su tipa TOP3 najateistickije nacije u svetu. BW svidja mi se kako se Srbija i Madjarska busaju da su veliki vernici al ih realno zabole da obidju lokalnu crkvu.
Hamlet Strašni Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 5 minutes ago, Shan Jan said: Brate koja je fora sa Ceskom? Okruzeni najvecim katolicima na svetu Poljacima, plus bili u istoj drzavi sa ovim Slovacima koji isto ne zaostaju i opet su tipa TOP3 najateistickije nacije u svetu. BW svidja mi se kako se Srbija i Madjarska busaju da su veliki vernici al ih realno zabole da obidju lokalnu crkvu. Jel si čitao Švejka? Plus su Slovaci bili mnogo nerazvijeniji, a mislim da i Huisiti doprinose svemu. 1
Kampokei Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 Fale Grci i Rumuni, a mislim da bi i jedni i drugi imali povisok procenat.
Kampokei Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 A zapravo mi je najvece iznanedjenje da je Poljska ispred svih americkih drzava. To je bas neverovatno (mada mislim da ce demografija uciniti svoje i da ce ovaj poljski procenat pasti za deceniju dve).
Fakundo Sava Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 Čudno mi je za ove zemlje koje imaju značajnu muslimansku manjinu kao FR,Ger ,Swe da je tako nizak procenat
Kampokei Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 1 hour ago, Fakundo Sava said: Čudno mi je za ove zemlje koje imaju značajnu muslimansku manjinu kao FR,Ger ,Swe da je tako nizak procenat Dobro zapazanje. Trebalo bi videti kome je tacno i kako pitanje u anketi postavljeno.
Recommended Posts