September 3, 20231 yr Kanada Verodostojna je i razdaljina između Afrike i Evrope, kulturno-demografska
September 3, 20231 yr 7 hours ago, zorglub said: Bangladeš, Pakistan, Indonezija... jbt. +2 , Nigerija i Etiopija.
September 4, 20231 yr Brate koja je fora sa Ceskom? Okruzeni najvecim katolicima na svetu Poljacima, plus bili u istoj drzavi sa ovim Slovacima koji isto ne zaostaju i opet su tipa TOP3 najateistickije nacije u svetu. BW svidja mi se kako se Srbija i Madjarska busaju da su veliki vernici al ih realno zabole da obidju lokalnu crkvu.
September 4, 20231 yr 5 minutes ago, Shan Jan said: Brate koja je fora sa Ceskom? Okruzeni najvecim katolicima na svetu Poljacima, plus bili u istoj drzavi sa ovim Slovacima koji isto ne zaostaju i opet su tipa TOP3 najateistickije nacije u svetu. BW svidja mi se kako se Srbija i Madjarska busaju da su veliki vernici al ih realno zabole da obidju lokalnu crkvu. Jel si čitao Švejka? Plus su Slovaci bili mnogo nerazvijeniji, a mislim da i Huisiti doprinose svemu.
September 4, 20231 yr A zapravo mi je najvece iznanedjenje da je Poljska ispred svih americkih drzava. To je bas neverovatno (mada mislim da ce demografija uciniti svoje i da ce ovaj poljski procenat pasti za deceniju dve).
September 4, 20231 yr Čudno mi je za ove zemlje koje imaju značajnu muslimansku manjinu kao FR,Ger ,Swe da je tako nizak procenat
September 4, 20231 yr 1 hour ago, Fakundo Sava said: Čudno mi je za ove zemlje koje imaju značajnu muslimansku manjinu kao FR,Ger ,Swe da je tako nizak procenat Dobro zapazanje. Trebalo bi videti kome je tacno i kako pitanje u anketi postavljeno.