November 29, 20222 yr 1 hour ago, Svarog said: mučeni Portugal što o njima tako? Pa većina ispitanika verovatno i ne zna šta je to.
November 29, 20222 yr Podseti me na drugaricu, čija je poznanica iz Amerike imala sjajni predlog: ona dolazi na neku konferenciju u Milano, pa "hajde da se nadju na kafi sutradan, ako ima vremena posle posla". A drugarica živi u Frankfurtu.
December 11, 20222 yr 1 minute ago, nenad said: nisam nikad u zivotu sreo nikoga ko misli da su zabari najlepsi usvijet. Ja znam gomilu žena mojih godina (45+) koje misle da du Talijani nsjlepsi u svet...
December 11, 20222 yr 1 minute ago, radisa said: Ja znam gomilu žena mojih godina (45+) koje misle da du Talijani nsjlepsi u svet... I moja generacija mislim da bi na prvu vecinski izabrala Italijanke/Italijane. A sada je i Moneskin efekat prisutan
December 12, 20222 yr cekaj, vi zapisujete nesto, crtate, olovkom, rukom, na papiru? pa mozda ima jos nade za vas. hvala ti milosice! izv7ni sada vidoh moneskin /= moleskin. sorry. Edited December 12, 20222 yr by foto
December 12, 20222 yr 4 hours ago, foto said: cekaj, vi zapisujete nesto, crtate, olovkom, rukom, na papiru? pa mozda ima jos nade za vas. hvala ti milosice! izv7ni sada vidoh moneskin /= moleskin. sorry. Zar je to retkost?! Bez olovke i papira se ne razmišlja dobro
December 12, 20222 yr 13 hours ago, nenad said: nisam nikad u zivotu sreo nikoga ko misli da su zabari najlepsi usvijet. Ni ja koji misle da su Englezi.
December 12, 20222 yr 1 hour ago, bags said: Ni ja koji misle da su Englezi. pa njih ni nema na mapi.