JozoMujica Posted November 29, 2022 Posted November 29, 2022 1 hour ago, Svarog said: mučeni Portugal što o njima tako? Pa većina ispitanika verovatno i ne zna šta je to.
I*m with the pilots Posted November 29, 2022 Posted November 29, 2022 Podseti me na drugaricu, čija je poznanica iz Amerike imala sjajni predlog: ona dolazi na neku konferenciju u Milano, pa "hajde da se nadju na kafi sutradan, ako ima vremena posle posla". A drugarica živi u Frankfurtu. 3
nenad Posted December 11, 2022 Posted December 11, 2022 nisam nikad u zivotu sreo nikoga ko misli da su zabari najlepsi usvijet. 1 1
radisa Posted December 11, 2022 Posted December 11, 2022 1 minute ago, nenad said: nisam nikad u zivotu sreo nikoga ko misli da su zabari najlepsi usvijet. Ja znam gomilu žena mojih godina (45+) koje misle da du Talijani nsjlepsi u svet... 5
Milošica Posted December 11, 2022 Posted December 11, 2022 1 minute ago, radisa said: Ja znam gomilu žena mojih godina (45+) koje misle da du Talijani nsjlepsi u svet... I moja generacija mislim da bi na prvu vecinski izabrala Italijanke/Italijane. A sada je i Moneskin efekat prisutan 4
foto Posted December 12, 2022 Posted December 12, 2022 (edited) cekaj, vi zapisujete nesto, crtate, olovkom, rukom, na papiru? pa mozda ima jos nade za vas. hvala ti milosice! izv7ni sada vidoh moneskin /= moleskin. sorry. Edited December 12, 2022 by foto 3
I*m with the pilots Posted December 12, 2022 Posted December 12, 2022 4 hours ago, foto said: cekaj, vi zapisujete nesto, crtate, olovkom, rukom, na papiru? pa mozda ima jos nade za vas. hvala ti milosice! izv7ni sada vidoh moneskin /= moleskin. sorry. Zar je to retkost?! Bez olovke i papira se ne razmišlja dobro 1
bags Posted December 12, 2022 Posted December 12, 2022 13 hours ago, nenad said: nisam nikad u zivotu sreo nikoga ko misli da su zabari najlepsi usvijet. Ni ja koji misle da su Englezi. 3
nenad Posted December 12, 2022 Posted December 12, 2022 1 hour ago, bags said: Ni ja koji misle da su Englezi. pa njih ni nema na mapi.
Recommended Posts