November 25, 20222 yr Author Kakva je ovo karta. U francuskoj, njaomrazenija kola su Lincoln. Siguran sam da vise od 95% i ne zna koja su kola Lincoln (ja trazio na internetu da vidim).
November 25, 20222 yr 3 hours ago, radisa said: Zasto bi Srblji mrzeli McLaren? A u Americi Tojotu? Prošle godine smakla gm sa prvog mesta najprodavanijih u USA
November 25, 20222 yr Just now, desboj said: A u Americi Tojotu? Prošle godine smakla gm sa prvog mesta najprodavanijih u USA Da i to sam primetio, alo ovo sa McLarenom mi je već WTF...
November 25, 20222 yr 5 hours ago, radisa said: Zasto bi Srblji mrzeli McLaren? Ostaci mržnje prema Hamiltonu iz vremena dok je vozio za McLaren. Mogu to da razumem i podržim.
November 25, 20222 yr Na stranu žalosna Ukrajina, ne znam dal mi veći wtf Mađarska ili Hrvatska ili Crna Gora.
November 25, 20222 yr 15 minutes ago, desboj said: Na stranu žalosna Ukrajina, ne znam dal mi veći wtf Mađarska ili Hrvatska ili Crna Gora. Štede, ne rasipaju kao mi™...
November 25, 20222 yr Kvalitet prikaza država varira u zavisnosti od lokalnih vremenskih uslova, ima ovde animacija po danima, nekim danima i Srbija izgleda jadno. Ali Ukrajina definitivno ne izgleda dobro.
November 26, 20222 yr On 25.11.2022. at 15:04, radisa said: Da i to sam primetio, alo ovo sa McLarenom mi je već WTF... Ovde se mrze Ferrari (x2), Ford i Tesla u pojedinacnim zemljama, a zajedno (UK) svi mrze Fiat?