Radoye Posted August 17, 2022 Posted August 17, 2022 Dobro tu sa Vikinzima ima jos jedan faktor a to je da su najvise drkali Engleze od svih neprijatelja koje su ovi imali ikada. Da su kojim slucajem Vandali, Huni ili neki slicni operisali po britanskom ostrvlju verovatno bi im bili mnogo vise na radaru. A mi hteli to da priznamo ili ne ipak zivimo u Anglocentricnom svetu (u sta ubrajam pored Britanaca i njihove bivse kolonijalne posede SAD, Kanadu, Australiju, N. Zeland i tome slicno). A bilo je u toj seriji zaista "sTuptilnih" momenata - kada zli brat uzurpira presto Vikinga pa promeni zastavu na crvenu sa belim okruglim poljem u kom je crni simbol...
Midžeta Posted August 26, 2022 Posted August 26, 2022 Svedska pokrila najsiri dijapazon znamenitih licnosti
Constantin Posted August 26, 2022 Posted August 26, 2022 1 hour ago, 189- said: ja razmisljam ko je constan tine Pa ja....
BWA Posted August 26, 2022 Posted August 26, 2022 Ali majka Tereza u Makedoniji. Pored Pandeva i Vasila Tupurkovskog.
Meazza Posted August 26, 2022 Posted August 26, 2022 Stavili Levandovskog a nisu Stoickova. E zivote... Morali su Tita staviti.
Lancia Posted August 26, 2022 Posted August 26, 2022 Marc Chagall, Belorus ?¿ kuku, koja sam neznalica.
borris_ Posted August 26, 2022 Author Posted August 26, 2022 Marc Chagall, Malevitch i Lissitzky su bili u istoj skoli u Vitebsku.
Svarog Posted August 26, 2022 Posted August 26, 2022 1 hour ago, JozoMujica said: Crna Gora. probao sam bez guglanja. Njegoša odmah eliminisao, jer nije poznat van našeg govornog područja. i onda zab'o. samo mi neki sportisti padaju na pamet. i to oni ne baš najpopularniji sportovi, dakle sve neki vaterpolisti i rukometašice. i Dejo i Mijat. jbt suštinski nema nikog planetarno bitnog ili poznatog. nalazim na nekim sajtovima da Milu Jovović listaju kao da je crnogorskog porekla, al to nije to rekao bih.
Recommended Posts