September 23, 20204 yr Rezultati testiranja političara na besnilo?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
September 29, 20204 yr vise mi lici na kuda ide ovaj svet edit: sto najverovatnije nije, posto se britanija ne uklapa, a i jos poneko Edited September 29, 20204 yr by cedo
September 29, 20204 yr Što Norvžani imaju manji korak, i zašto Nemci i Portugalci imaju pojas, a ostali ne? Dosta ih je bez cipela, neki savijaju kolena, neki ne... Koji je bre ovo k..?
September 29, 20204 yr Verovatno emigracija vs imigracija Edit: ili izgled zelenog svetla na semaforu za pešake Edited September 29, 20204 yr by Hamlet Strašni
September 29, 20204 yr Što Norvžani imaju manji korak, i zašto Nemci i Portugalci imaju pojas, a ostali ne? Dosta ih je bez cipela, neki savijaju kolena, neki ne... Koji je bre ovo k..?Norvežani hodaju polako jer je mračno i gde god kroče hladno more blizu... zato se i Portugalci vežu jedan za drugog. Sa Atlantikom se ne igra...Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
September 29, 20204 yr Mada, kao i uvek sa ovim mapama, nije bas sasvim tacno, jer se zeleni pesaci umeju razlikovati po gradovima ili pokrajinama. (Nemacka je barem jedan primer za to) Edited September 29, 20204 yr by I*m with the pilots
September 29, 20204 yr 55 minutes ago, borris_ said: Najelengatniji je francuz (Istocno)Berlinac Muzikanti iz Bremena I ostali: https://de.wikipedia.org/wiki/Ampelmännchen Edited September 29, 20204 yr by I*m with the pilots
October 12, 20204 yr Author On 30.9.2020. at 21:43, Kampokei said: Nije mi jasno kako u pariskoj regiji zive duze nego u nekom mirnijem kraju. I zasto je CG gora od albanije i dalmacije. Edited October 12, 20204 yr by borris_
October 12, 20204 yr 11 minutes ago, borris_ said: Nije mi jasno kako u pariskoj regiji zive duze nego u nekom mirnijem kraju. I zasto je CG gora od albanije i dalmacije. Pa u Francuskoj izgleda da postoji veza izmedju standarda i duzine zivota? Sa izuzetkom Korzike, sto je mozda do klime i ishrane... CG vs Dalmacija, opet mozda klima i standard (realno losije se zivi, i samo deo ljudi zivi na moru ili na necemu sto lici na Mediteran). A CG vs Albanija, to nemam pojma. Meni je malo misterija Epir u Grckoj. Glazgov najgori u celoj Zapadnoj Evropi.