mlatko Posted September 23, 2020 Posted September 23, 2020 Rezultati testiranja političara na besnilo?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
mlatko Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 Poljaci ne prelaze ulicu?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
cedo Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 (edited) vise mi lici na kuda ide ovaj svet edit: sto najverovatnije nije, posto se britanija ne uklapa, a i jos poneko Edited September 29, 2020 by cedo
radisa Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 Što Norvžani imaju manji korak, i zašto Nemci i Portugalci imaju pojas, a ostali ne? Dosta ih je bez cipela, neki savijaju kolena, neki ne... Koji je bre ovo k..?
Hamlet Strašni Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 (edited) Verovatno emigracija vs imigracija Edit: ili izgled zelenog svetla na semaforu za pešake Edited September 29, 2020 by Hamlet Strašni
napadaj Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 Izgleda da je Poljak prdnuo, čim ostali beže od njega. 1 4
mlatko Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 Što Norvžani imaju manji korak, i zašto Nemci i Portugalci imaju pojas, a ostali ne? Dosta ih je bez cipela, neki savijaju kolena, neki ne... Koji je bre ovo k..?Norvežani hodaju polako jer je mračno i gde god kroče hladno more blizu... zato se i Portugalci vežu jedan za drugog. Sa Atlantikom se ne igra...Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
I*m with the pilots Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 (edited) Mada, kao i uvek sa ovim mapama, nije bas sasvim tacno, jer se zeleni pesaci umeju razlikovati po gradovima ili pokrajinama. (Nemacka je barem jedan primer za to) Edited September 29, 2020 by I*m with the pilots
I*m with the pilots Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 (edited) 55 minutes ago, borris_ said: Najelengatniji je francuz (Istocno)Berlinac Muzikanti iz Bremena I ostali: https://de.wikipedia.org/wiki/Ampelmännchen Edited September 29, 2020 by I*m with the pilots 1
borris_ Posted October 12, 2020 Author Posted October 12, 2020 (edited) On 30.9.2020. at 21:43, Kampokei said: Nije mi jasno kako u pariskoj regiji zive duze nego u nekom mirnijem kraju. I zasto je CG gora od albanije i dalmacije. Edited October 12, 2020 by borris_
Kampokei Posted October 12, 2020 Posted October 12, 2020 11 minutes ago, borris_ said: Nije mi jasno kako u pariskoj regiji zive duze nego u nekom mirnijem kraju. I zasto je CG gora od albanije i dalmacije. Pa u Francuskoj izgleda da postoji veza izmedju standarda i duzine zivota? Sa izuzetkom Korzike, sto je mozda do klime i ishrane... CG vs Dalmacija, opet mozda klima i standard (realno losije se zivi, i samo deo ljudi zivi na moru ili na necemu sto lici na Mediteran). A CG vs Albanija, to nemam pojma. Meni je malo misterija Epir u Grckoj. Glazgov najgori u celoj Zapadnoj Evropi.
Recommended Posts