August 7, 20204 yr Najjace je za Madagaskar. Nacionalni jezik Madagaskara (malgaski jezik) srodan je sa filipinskim.
August 7, 20204 yr valjda pola stanovnistva madagascara je doslo ili je poreklom sa bornea. ostatak sa africkog kontinenta.
August 7, 20204 yr Just now, Meazza said: Fantasticno kako su presli citav okean i nastanili se tamo. Pa nije
August 7, 20204 yr Pa njihovi rodjaci su se rasirili po celom Pacifiku a tamo ubosti ostrvo u onolikom prostranstvu je pravo majstorstvo, jos je najmanje cudno da su na Madagaskar stigli.
August 18, 20204 yr Morao sam da guglam jer nisam verovao da Zagreb nije imao makar nekoliko Hr reprezentativca i istina.
August 27, 20204 yr Još detaljnijih mapa u tekstu: 3D Mapping The Largest Population Density Centers Share & Enjoy
August 27, 20204 yr mi smo među jeftinijima. sitno,jedva vidljivo pri dnu. Edited August 27, 20204 yr by djordje geprat
August 27, 20204 yr Nisam imao pojma da Čad i Rumunija imaju identične zastave, pa sam najpre pomislio kako je moguće da komšije imaju tako skup mobilni internet, a važe za zemlju u kojoj je mreža jako dobra i brza.