Jump to content
IGNORED

Jedna mapa govori vise od rijeci

borris_

Recommended Posts

Posted

Mi manje-više ali odnos Grčka-Turska je baš drastičan. Crnogorci fantastična brojka s obzirom koliko su dugo bili sa nama. Slovenija sa onoliko boljom početnom pozicijom tuče Rumuniju, svaka čast.

Posted

BDP po glavi stanovnika Srbija i Bugarska

G88WMov.png

Razlika nastaje nakon 2008:blink:

Posted

pa sredinom 2007 su oni ušli u eu

- fondovi, ovo ono

Posted

Ali to ne vazi za Hrvatsku i ulazak u EU.

Ja sam ocekivao da su nas Bugari prestigli jos devedesetih a oni pali vise nego mi pod sankcijama i ratom.

Posted

jel ovo sigurno tacno?

nase dno nije 1993?

Posted

Srbije je posle bombardovanja, inflacija je drugo msm

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted
2 hours ago, pbg12345 said:

jel ovo sigurno tacno?

nase dno nije 1993?

1999. smo imali bombardovanje, fizičko uništenje fabrika, rafinerija, infrastrukture...to je jače od inflacije.

Posted
7 hours ago, gone fishing said:

pa sredinom 2007 su oni ušli u eu

- fondovi, ovo ono

Bice pre Bugari u na radu EU. Koliko znam, BDP se racuna na broj stanovnika, a on je dramaticno mali, skoro duplo manji nego sto je bio pre pada komunizma. Bugarska je uvek imala vise stanovnika od Srbije, to vise nije slucaj, naravno da ce se tako i vestacki BDP povecati...

Posted
12 hours ago, vememah said:

UoIGTwS.jpg

koliko je tuzna ova karta. prikazuje 'crno na belo' (tj 'plavo i crveno na belo' kako smo mi sjebali svoje zivote i generacija koje dolaze za nama. ako tu uopste bude ziveo neko.

:(

Posted (edited)

.

greskica

Edited by foto
Posted
8 hours ago, foto said:

koliko je tuzna ova karta. prikazuje 'crno na belo' (tj 'plavo i crveno na belo' kako smo mi sjebali svoje zivote i generacija koje dolaze za nama. ako tu uopste bude ziveo neko.

:(

mi sjebali ili možda nepravedne i ničim izazvane sankcije + agresija 99

- kažu sexperti svetske banke da će zapadnom balkanu trebati najmanje 20-30 godina da dostigne prosečan stepen razvoja eu, neke procene su da će se to desiti tek za 60 godina i posle se kao čudimo što nas vuku za nos sa ovim stalnim odlaganjima rokova za prijem u eu