Jump to content

Jedna mapa govori vise od rijeci

Featured Replies

58 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

IMG_1052.jpeg

Sta nam rade ovi bugari?!

Jebu nas kurcem, visnjama... Sta je sledece, krastavci?

• Replies 5.3k
  • Views 504.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Rumuni imaju jednu mnogo dobru osobinu kao narod, a to je da ne shvataju sebe previše ozbiljno i nemaju maniju sopstvene veličine i bitnosti, pa shodno tome i ne ganjaju kojekakve mitove i legende. Pr

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

nije mapa, al je maestralno      

Posted Images

A maline?

14 minutes ago, BWA said:

A maline?

IMG_1054.jpeg

Nas i Rusa 200 000 tona malina s_c

Niđe Bugara

Kakva je situacija sa tresnjama? U sljivama smo valjda prvi.

1 hour ago, Delija67 said:

Kakva je situacija sa tresnjama?

Biju hiljadarku, mada se nađe i za po 800 vesala2

4 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

IMG_1052.jpeg

Ovo za USA na drugom mestu je sumnjivo u najmanju ruku, jer su ovde trešnje i višnje cherries, s tim što višnje zovu sour cherries (kisele trešnje lol) koje ne možeš da kupiš rnigde, ne postoji. Može da se nađe jedino džem od višanja u internacionalnim prodavnicama, naravno uvoz iz Turske i na etiketi piše vişne (sad

sam pogledao na tegli)

lol srbija u top 5 najinteligentnijih kako da ne lolol

Ne treba uvek polaziti od sebe. fantom

On 9. 6. 2025. at 14:03, Svemir Zeka said:

Inače, čitala sam da je tzv Drakulin zamak fejk, tj da je Vlad Tepeš bio u potpuno drugom zamku, znala sam ime ali zaboravila

Taj se zamak zove Poenari, može se videti leti ako se ide na Transfagarašan (jer je Transfagarašan zatvoren valjda od oktobra do maja), ali je relativno nepristupačan. Tu ima i urbana legenda da je neki lik proveo noć tamo i imao bizarno horor iskustvo. Evo linka: https://en.wikipedia.org/wiki/Poenari_Castle

Tepeš pitanje da li je ikada i bio u Branu, jer je Bran u Transilvaniji, a on je bio vlaški feudalac, pa bi rizikovao život takvom posetom.

Tako je. To je to što sam čitala:

FB_IMG_1749595243979.jpg

5 hours ago, Mr.Mxyzptlk said:

mi zasadili visnje, rodile ko blesave, kolaci nikad lepse ispali. jeo sam svaki dan ko sumanut. jedu i oni divlji golubovi, celu proguta x10.

Screenshot_2025-06-10-19-47-57-633_com.android.chrome-edit.jpg

https://worldpopulationreview.com/country-rankings/average-iq-by-country

aspon od 90 do 108 IQ u svakodnevnom životu

Raspon od 90 do 108 IQ (to je prosek) u svakodnevnom životu ne pokazuje nikakvu razliku. Što će reći, neko je izmerio da je većina država tj sve na mapi u proseku, da ne veruješ.