Jump to content

Jedna mapa govori vise od rijeci

Featured Replies

Just now, radisa said:

A muzej torture je sasvim dobar... fantom

Uuuuuuu, idemo!!! wub

• Replies 5.3k
  • Views 501.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Rumuni imaju jednu mnogo dobru osobinu kao narod, a to je da ne shvataju sebe previše ozbiljno i nemaju maniju sopstvene veličine i bitnosti, pa shodno tome i ne ganjaju kojekakve mitove i legende. Pr

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

nije mapa, al je maestralno      

Posted Images

50.jpg

Srpski, hrvatski, bosanski, hercegovački, crnski i gorski

Edited by Engineer

zanimljivo za belgijance koje sam upoznao da su svi iz nekih mixovanih porodica, pa pricaju uglavnom po 3-4 jezika...

Užas, oni ovom kartom kažu da su Srpski, Bošnjački, Crnogorski i Hrvatski isti jezici? fantom

10 minutes ago, Engineer said:

Srpski, hrvatski, bosanski, hercegovački, crnski i gorski

Pratim i dodajem makedonski, engleski i ruski.

Ova dva poslednja ucio u skoli. D

3 hours ago, radisa said:

Poljaci WTF!

3 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

+1

zar nisu napravili autoput berlin varšava pred ono prvenstvo u fudbalu koje su organizovali sa ukrajinom

rumunija je takođe wtf

bukurešt konstanca i to je to, na onoliku zemlju

@vememah je dokumentovao, a ja mogu da potvrdim "sa terena" da ima mnogo više nego što je na onoj mapi ucrtano.
Prvi put kad sam išao za Varšavu sam se baš zajebao. Kao ušao si u Poljsku, a ono majstore imaš da guliš još dooobrano. Ogromna zemlja, ogromna.

To što im je urađeno od puteva je vrhunskog kvaliteta.

1 hour ago, radisa said:

Ma jeste, ali ovo prodaju kao tu priču, i realno ok je... Malo ti prodaju i neke stvari koje su sranje, ako uzmeš full ulaznicu (dobiješ 3 addona, a samo je muzej torture vredan da se vidi)...

A muzej torture je sasvim dobar... fantom

Još od čitanja te knjige (Den Simons, Deca noći) planiram da odem u Rumunješču, i obiđem nekoliko gradića u planinčugama. Inače je lik, da bi napisao knjigu, obišao sve to, i u predgovoru napisao obimnu reportažu. Treba ići, ali autom, pa jedno po jedno. I muzej torture, ofkors fantom

5 minutes ago, Svemir Zeka said:

Još od čitanja te knjige (Den Simons, Deca noći) planiram da odem u Rumunješču, i obiđem nekoliko gradića u planinčugama. Inače je lik, da bi napisao knjigu, obišao sve to, i u predgovoru napisao obimnu reportažu. Treba ići, ali autom, pa jedno po jedno. I muzej torture, ofkors fantom

Mi smo obisli nekoliko gradova ali moram reci da su meni uglavnom svi bili jako slicni jedan drugom. Vidis jedan, video si sve. Jedino mi se Ijasi na istoku bas dojmio.

12 minutes ago, Shan Jan said:

Mi smo obisli nekoliko gradova ali moram reci da su meni uglavnom svi bili jako slicni jedan drugom. Vidis jedan, video si sve. Jedino mi se Ijasi na istoku bas dojmio.

Ja kazem da od Luksemburga do Konstance svi gradovi do 250-300k lice kao jaje jajetu... Bio sam u bar 20-30 komada, svi su bili slični...

1 minute ago, radisa said:

Ja kazem da od Luksemburga do Konstance svi gradovi do 250-300k lice kao jaje jajetu... Bio sam u bar 20-30 komada, svi su bili slični...

Bukvalno. I to od Baltika do juzne granice Austrougarske. I ne samo manji gradovi. Bio prosle godine u Brnu, vise je licilo na Bec od samog Beca.