Jump to content

Jedna mapa govori vise od rijeci

Featured Replies

GYVXRzlWcAEMowe?format=jpg&name=medium

• Replies 5.2k
  • Views 499.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Rumuni imaju jednu mnogo dobru osobinu kao narod, a to je da ne shvataju sebe previše ozbiljno i nemaju maniju sopstvene veličine i bitnosti, pa shodno tome i ne ganjaju kojekakve mitove i legende. Pr

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

nije mapa, al je maestralno      

Posted Images

illiteracy.jpg

1 minute ago, Mercuzzio said:

illiteracy.jpg

Austrougarska vs Turska... Iznenađen sam sa samo 40% u okolini Agarma, moram priznati... I ovo na moru mi čudno, oko Zadra i Splita, da je preko 50%...

5 minutes ago, radisa said:

Austrougarska vs Turska... Iznenađen sam sa samo 40% u okolini Agarma, moram priznati... I ovo na moru mi čudno, oko Zadra i Splita, da je preko 50%...

Brda i zadrt narod hihi

30 minutes ago, radisa said:

Imaj u vidu da je ceo taj primorski deo (sve do Bara) bio po 2-3 veka pod Venecijom ili Austro Ugarskom umesto pod Turskom

27 minutes ago, Mercuzzio said:

Imaj u vidu da je ceo taj primorski deo (sve do Bara) bio po 2-3 veka pod Venecijom ili Austro Ugarskom umesto pod Turskom

Ovo je nepismenost, meni je čudno da je preko 50% nepismeno, a bili su deo AU i Venecije...

Ostatak koji je bio pod AU, čak i dole Kotor i HN, Dubrovnik, svi su plavi, samo ovaj potez obale je crven...

Dobro, treba sad i ove podatke uzeti sa zrncem soli. Koliko covek moze biti pismen sa 4 osnovne, koliko je onomad trajala skola?

Da srice novine I da ume da se potpise.