4 hours ago4 hr 1 minute ago, Mercuzzio said:Austrougarska vs Turska... Iznenađen sam sa samo 40% u okolini Agarma, moram priznati... I ovo na moru mi čudno, oko Zadra i Splita, da je preko 50%...
4 hours ago4 hr 5 minutes ago, radisa said:Austrougarska vs Turska... Iznenađen sam sa samo 40% u okolini Agarma, moram priznati... I ovo na moru mi čudno, oko Zadra i Splita, da je preko 50%...Brda i zadrt narod
4 hours ago4 hr 30 minutes ago, radisa said:Austrougarska vs Turska... Iznenađen sam sa samo 40% u okolini Agarma, moram priznati... I ovo na moru mi čudno, oko Zadra i Splita, da je preko 50%...Imaj u vidu da je ceo taj primorski deo (sve do Bara) bio po 2-3 veka pod Venecijom ili Austro Ugarskom umesto pod Turskom
3 hours ago3 hr 27 minutes ago, Mercuzzio said:Imaj u vidu da je ceo taj primorski deo (sve do Bara) bio po 2-3 veka pod Venecijom ili Austro Ugarskom umesto pod TurskomOvo je nepismenost, meni je čudno da je preko 50% nepismeno, a bili su deo AU i Venecije...Ostatak koji je bio pod AU, čak i dole Kotor i HN, Dubrovnik, svi su plavi, samo ovaj potez obale je crven...
1 hour ago1 hr Dobro, treba sad i ove podatke uzeti sa zrncem soli. Koliko covek moze biti pismen sa 4 osnovne, koliko je onomad trajala skola?Da srice novine I da ume da se potpise.