Wednesday at 13:402 days Izostavljena.Navodno je '22. bilo 7,5 miliona stanovnika u toj starosnoj grupi od ukupno 13 miliona.
Yesterday at 10:101 day 22 hours ago, zorglub said:Ovo za Tokyo je baš zabrinjavajuće ako je tačno. Opšte je poznat japanski problem sa starenjem nacije, ali ako je najmnogoljudniji grad na svetu ovako nisko na ovoj tabeli, onda je baš greda. Opet, njima se populaciono-ekonomska katastrofa predviđa još od 80ih, a još se drže, stari ksenofobi. Valjalo bi da se iskaže i u procentima, ovako u apsolutnim brojkama je teško sagledati pravo stanje stvari.Edit: evo, da se i ja poigram chatgpt-om, valjda je pogodio (uvek je nezgodno što se tiče gradova, pogotovo u USA gde je često Metro Area mnogo smislenija)... Neočekivano mi je da je Bangalor pri vrhu, a Delhi i Bombaj pri dnu.Since this data is not provided in the image, I'll use recent estimated population figures (2024/2025) for each city and then compute the percentage. Edited yesterday at 10:201 day by papapavle
Yesterday at 12:261 day 2 minutes ago, Desmond Bojčinski said:Jel to u Šenženu lapotiraju? Ili penzosi migriraju na neku Flo-ri-du?Kinezi valjda imaju onaj fazon da ne mozes da se nastanis gde hoces pa mnogi rade u velikim gradovima a zive negde drugde. Mozda je do toga.Tokio Sta je ovo, samo gerijatrija ostala tamo? Zar nije logicno da mladi idu u glavni grad? Mislim ako je verovati google-u, i dalje oko 60% Japanaca su u radnom odnosu.
Yesterday at 15:531 day 10 hours ago, Desmond Bojčinski said:Bugari Šta skidaju Belorusi i ovi iznad? Mi? Holanđani?Po ovoj mapi izgleda da mi skidamo ovo:All Recovery is an app to recover deleted or lost items from your Android's internal memory. All Recovery can recover photos, videos, audios and documents that have been previously deleted on the device.Nemam ideju šta je to, očekivala bih bar 10 nekih drugih aplikacija pre All Recovery.
11 hours ago11 hr kažu neki istoričari da, kada nastupi ili predstoji nekakav veliki međunarodni oružani sukob, samo gledaš kuda se Bugarska svrstala. i ideš kontra. njima valjda nikad nije uspelo da odaberu kako treba Edited 11 hours ago11 hr by Ted
11 hours ago11 hr 6 minutes ago, Ted said:kažu neki istoričari da, kada nastupi ili predstoji nekakav veliki međunarodni oružani sukob, samo gledaš kuda se Bugarska svrstala. i ideš kontra. njima valjda nikad nije uspelo da odaberu kako trebaDa, od prvog bugarskog carstva pa nadalje 10000 godina sa svakim ratom su bili sve manji. Kako im uspeva
11 hours ago11 hr On 27. 5. 2025. at 20:57, Emerald said:Ovo CBRE istraživanje nije obuhvatilo Srbiju pa evo uporedivih Bachelor podataka iz drugog izvora - Eurostat 2024, uzrast 25-64.
11 hours ago11 hr Lepo to deluje na papiru ali koliko tih nasih diploma su ovi nazovi fakulteti kojih sada ima na tone?
10 hours ago10 hr Po popisu iz 2022. više i visoko obrazovanje u populaciji od 15 godina i stariji u Srbiji ima 22,5%. Edited 10 hours ago10 hr by Klonfer
9 hours ago9 hr 1 hour ago, Klonfer said:Po popisu iz 2022. više i visoko obrazovanje u populaciji od 15 godina i stariji u Srbiji ima 22,5%.Treba oduzeti ove ispod 22 godine, jer nisu ni mogli da zavrse.Tako da je verovatno trecina, sa tendencijom rasta.