Tuesday at 10:104 days 4 hours ago, đorđe geprat said:@STARMAN daj mi link za ovo o naseljenosti u BG. zanima me ova moja rakovica.Izvoli Đorđe, mapa je iz dva dela da bi bilo vidljivije. Ne postoji link, ovo je PPP ekskluziva Gustina naseljenosti (broj stanovnika po kvadratnom kilometru) unutar MZ. Podaci RZS, Popis 2011.
Tuesday at 18:164 days Skroz formalno zapažanje, sproću mapa gustine naseljenosti u bg. Intutivno čitam zelenu kao najmanju, pa krešendo u toplim bojama, kad tamo..
Tuesday at 19:054 days 45 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:fali žarkovoŽarkovo je u Čukarici, okačiću i to.
Tuesday at 19:074 days 49 minutes ago, makaronee said:Skroz formalno zapažanje, sproću mapa gustine naseljenosti u bg. Intutivno čitam zelenu kao najmanju, pa krešendo u toplim bojama, kad tamo..Što tamnije, to gušće
Tuesday at 19:264 days 11 minutes ago, Desmond Bojčinski said:Nema sile da je Srbija pink.Trebalo bi da smo na 21%, kao Egipat.To bi bio veliki napredak jer smo bili na 29-30%.Ali mi ne deluje realno da smo gori od Ukrajine.
Wednesday at 14:073 days 19 hours ago, kud u maglu Simoviću said:fali žarkovoEvo i Čukarice, mapa je opet iz dva dela da bi bilo vidljivije.Gustina naseljenosti (broj stanovnika po kvadratnom kilometru) unutar MZ. Podaci RZS, Popis 2011.