Yesterday at 10:561 day Promena broja stanovnika po opštinama, Beograd, 2011-2022 (period između dva Popisa)
Yesterday at 11:081 day Odakle ovoliki pad u centru? Inace procene su da se broj stanovnika u BGu smanjuje zadnjih par godina.
Yesterday at 11:421 day Vračar radi Ovča se gradi. Na nereprezentativnom uzorku od nekoliko dana i poredeći sa situacijom od pre skoro godinu ipo tvrdim da su putevi neuporedivo gori a bahatost pri parkiranju i vožnji generalno osetno veći.
Yesterday at 11:491 day 39 minutes ago, Shan Jan said:Odakle ovoliki pad u centru? Inace procene su da se broj stanovnika u BGu smanjuje zadnjih par godina.Jeste, od 2021. opada broj stanovnika i u BG, ali je tokom većine ovog perioda 2011-2022 broj rastao, pa je zato ceo period u plusu.Ne znam odakle pad u centru, mogu samo da nagađam. Ima malo i do samih brojeva, Stari Grad i Savski Venac su generalno manje opštine pa je zbog tih manjih osnova relativna promena u % veća. Mada ta logika ne važi za neke druge opštine, npr. ovu Zvezdaru koja se ističe po rastu. Edited yesterday at 11:501 day by STARMAN
Yesterday at 11:581 day 5 minutes ago, Shan Jan said:Airbnb?Definitivno postoji korelacija sa Airbnb ponudom
Yesterday at 16:211 day Platice im Sudan ovo ali sutra. Mogu da ga kolonizuju, kao u stara, dobra vremena. Ali bog i drug kalasnjikov su izmislili AK 47. Nije badava stigao i na grb, ne Sudana. Ovi krugovi oko centra su zanimljiviji.
4 hours ago4 hr Just now, Shan Jan said:Malo mi ovo za kuran.Ima da se preuzme na netu tako da i nije malo.
3 hours ago3 hr 26 minutes ago, Shan Jan said:Malo mi ovo za kuran.uopste nije moguce utvrditi koliko miliona komada kurana se prodaje po pakinstanskim ili nigerijskim buvljacima