Ajant23 Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 smirite zivce molicu lepo. necemo se oko carol svadjati, znas kakav si nervozan kada te ignorisem.... molim da se dr. nedeljkovic proseta do desanke... Baš se vidi da otaljavaš postove samo da odradiš svoj posao... Gotovo da subverziraš čak i sopstvenu dužnost da zatrpaš to što sam napisao i prikriveno mi stavljaš do znanja da možda čak i ti misliš da je Lachman zaslužio Oskara, ali naprosto moraš da slediš važnija uverenja...
Ajant23 Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 (edited) Verovatno bih trebalo to da shvatim ozbiljno i da se zamislim obzirom da to zaključuje jedna od najdosadnijih osoba koje sam čitao na internetu, tako da je to svakako utisak eksperta... Doduše, ako si ti sam sebi zanimljiv, onda bi ti upravo sve zanimljive osobe ponajpre bile dosadne... Edited February 28, 2016 by Ajant23
Frank Pembleton Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Meni je potpuno neverovatno da Deakins nije dobio oskara niti jednom, za onakvu listu filmova... Nešto mi se priviđa da će ga uzme onaj za rvanje sa medvedima mada ne bih voleo...
Lancia Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 zanimljivo vece za Oscara, u studiju je riba koja se zarazno smeje ko Pera Detlic.
Čutura Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 E gde se gleda prenos? E red carpet a onda rts ili hrt za dodelu oskara
Molder Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Ili gledas k'o covek ABC i izbegnes ove nase "strucnjake"
Molder Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 http://www.zoptv.com/live/abc ili http://nowwatchtvlive.me/watch-abc-live-abc-channel-online-from-usa-abc-247/
halloween Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 (edited) zanimljivo vece za Oscara, u studiju je riba koja se zarazno smeje ko Pera Detlic.Da nije Vesna Dedic Milojevic? Mada ona pre zvuci kao kanta niz stepenice.Moj tata ima verziju da Di Kaprija za sad zaobilaze Oskari jer je blizak sa Putinom i Rus po majcinoj babi, a treba da snimi film u kome ce igrati Lenjina. Edited February 28, 2016 by halloween
Lancia Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 Da nije Vesna Dedic Milojevic? Mada ona pre zvuci kao kanta niz stepenice. neka raquel, spanski detlic je u pitanju s canal+ .
Recommended Posts