*edited by mod Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 Ja se prijatno iznenadih za Mad Max-a. Ali cenim da mu je ovo ipak top. nego jel gledao nekog tog Creed-a?
kobni zelaya Posted January 14, 2016 Author Posted January 14, 2016 Ja bih se neprijatno iznenadio, da sam se iznenadio. Biće zanimljivo ako Mad Max dobije oskara za najbolji film - treba pogledati unazad - kada se poslednji put desilo ( i da li se uopšte desilo) da je oskara dobio film koji nije imao nijednu glumačku nominaciju.
*edited by mod Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 (edited) Ja bih se neprijatno iznenadio, da sam se iznenadio. Biće zanimljivo ako Mad Max dobije oskara za najbolji film - treba pogledati unazad - kada se poslednji put desilo ( i da li se uopšte desilo) da je oskara dobio film koji nije imao nijednu glumačku nominaciju. Slumdog a vala i Argo je dobio samo za Arkina za sporednu. EDIT: LOTR i Brave heart takodje. Edited January 14, 2016 by *edited by mod
kobni zelaya Posted January 14, 2016 Author Posted January 14, 2016 Da, tako je. Potpuno sam potisnuo sve te filmove. :)
mustang Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 moja ekipa su sicario (obavezno za cinematography), TH8, glumci: hardi, stalone, bejl, glumica kate winslet ili j.j. leigh i sta god mogu da pokupe (po vaznosti ih redjam): ex machina, inside out, mad max nisam gledala room, carol, brooklyn, star wars, the danish girl, the big short ... spotlight je solidan ali klasican televizijski film.
kobni zelaya Posted January 14, 2016 Author Posted January 14, 2016 Ali koliko ne fermaju Tarantina, to je jezivo.
mustang Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 da. bas mi zao obzirom da je apsolutno zasluzio da bude nominovan makar za screenplay. spotlight je mogao svaki ozbiljniji screenwriter u holivudu da napise...ali TH8 ne.
kobni zelaya Posted January 14, 2016 Author Posted January 14, 2016 Ja isto nisam gledao još dosta filmova, najviše očekujem od Carol i Room. Od svih ovih koje sam gledao TH8 je za klasu bolji, što se mene tiče.
halloween Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 Šarlot Rempling glumi vrlo nepretenciozno, bez pritiska za koji bi neko pomislio da nameću njene godine i dosadašnje uloge. Prelepa, vitka sedamdesetododišnja Britanka čiju samokontrolu i strpljenje jedino daje mimika, odlična gluma očima. Gledaću i Kerol.
Ajant23 Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 Meni su uglavnom za izbegavanje projekti u kojima glumi Remplingova...
3opge Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 ako max dobije za bilo sta onda treba zabraniti oskare.
Hippie Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 mad max fancy road moze jedino da dobije oskara ako se komisija lozi na cirque du soleil inace neverovatno mi je da je Jennifer Jason Leigh nominovana a Walton Goggins nije Carol jos uvek nemam zivaca da gledam.... [ne kazem da je los, prosto trenutno nisam u svemu tome] i tako..... gledachemo tradicijonalno al biche da je nista posebno
Recommended Posts