Miljenko Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 I ja sumnjam u to. Plus sto Novak ume da odigra stegnuto protiv njega.
Lancia Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Moj kriterijum je: sa druge strane je Marej :) ne razumem.
Max Morlock Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 pa što svakome mora da sviđa raonićeva bebi facai i ta bolesna (bar na izgled) ravnodušnost ? ja recimo volim da vidim emocije i adrenalin u sportu i sad mi neko to spočitava, to nije u redu ... Ma krenuo sam da čitam odgovor meni za ono o bh, a ovo je išlo u nastavku, a ne znam da sam pomeuo bilo šta na tu temu oko navijačkih preferenci
duda Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Ma krenuo sam da čitam odgovor meni za ono o bh, a ovo je išlo u nastavku, a ne znam da sam pomeuo bilo šta na tu temu oko navijačkih preferenci pa nisam ni mislila na tebe mareja nisam gledala u ranijim mečevima ovde je nikakav
JohnnyD Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Nema sanse da Endy bude ovoliko loš u finalu +1 pomalo me je i iznenadio da je uspeo da se izvuce iz ovoga danas
Mil@n Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 pa što svakome mora da sviđa raonićeva bebi facai i ta bolesna (bar na izgled) ravnodušnost ? ja recimo volim da vidim emocije i adrenalin u sportu i sad mi neko to spočitava, to nije u redu pa on je dečko povređen nije povreda prepone mačji kašalj Ma ćaskamo uz meč, no big deal. Ali bolesna ravnodušnost? Dečko je verovatno koncetrisan i fokusiran (ili se barem trudi da bude) i to u igri kao što je tenis, gde je to bitno skoro koliko i sama igra. Bolesno bi bilo da znamo da se u njegovoj glavni ne dešava ništa, ali to sigurno nije slučaj.
Time Crisis Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Nema sanse da Endy bude ovoliko loš u finalu Uopšte nije loš, ovo je njegovo standardno izdanje.
Cash Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Neka odigra svoj najbolji tenis, opet Njoko dobija. Nimalo lako u tom slucaju, ali ipak dobija. Prosle godine je bilo povuci potegni. Bolje da je losmi dobio
Musky Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 reporter jurosporta kaže da je Endi bio suprb i magnificent...o čemu vi pričate?
Marcus Wulffings Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 gotovo, sledi četnik s reketom da ga dokrajči
duda Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Ma ćaskamo uz meč, no big deal. Ali bolesna ravnodušnost? Dečko je verovatno koncetrisan i fokusiran (ili se barem trudi da bude) i to u igri kao što je tenis, gde je to bitno skoro koliko i sama igra. Bolesno bi bilo da znamo da se u njegovoj glavni ne dešava ništa, ali to sigurno nije slučaj. pa ja ne mislim da je on unutar sebe tako ravnodušan, ali njegovo lice totalno tako izgleda meni se to jednostavno ne sviđa, volim ljudske reakcije ne sećam se, kako je bilo prošle godine u finalu ?
Max Morlock Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 reporter jurosporta kaže da je Endi bio suprb i magnificent...o čemu vi pričate? O jedinom anglosaksonskom igraču koji zadnjih godina kako-tako može da bude "smetnja" velikoj trojici i uzme po koji turnir i zbog koga je i termin the big four izmišljen :D
Recommended Posts