Mil@n Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 (edited) koji je tvoj kriterijum? Moj kriterijum je: sa druge strane je Marej :) Edit: ne kladim se više od jednom u 6 meseci, što je zanemarljivo. :misko: Edited January 29, 2016 by Mil@n
MiddleClass Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Vata ga Raonic na ove Novakove injury fore. Ajmo Milose!
duda Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 ima lošmi bh itekako skroz je neprilično tako komentarisati navijačke preference, jer se radi o potpuno ličnim stavovima i evo ga, peti set.
JohnnyD Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Da se ne lazemo, Raonic ne bi imao nikakve sanse protiv Djokovica, a Marej ima taj promil.
duda Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 (edited) to je tačno edip ali i šanse ovakvog mareja su manje od tog promila miloš ima neke probleme žao mi je zbog toga Edited January 29, 2016 by dùda
Max Morlock Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 ima lošmi bh itekako Ma previše se izvlači na fh, kad god uzmogne... :D skroz je neprilično tako komentarisati navijačke preference, jer se radi o potpuno ličnim stavovima ... A? :o
duda Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 (edited) Ma previše se izvlači na fh, kad god uzmogne... :D A? :o pa što svakome mora da sviđa raonićeva bebi facai i ta bolesna (bar na izgled) ravnodušnost ? ja recimo volim da vidim emocije i adrenalin u sportu i sad mi neko to spočitava, to nije u redu eeee Miloše siso jedna... pa on je dečko povređen nije povreda prepone mačji kašalj Edited January 29, 2016 by dùda
Marcus Wulffings Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 zelen je još crnogorac za škota... mora još kačamaka da se najede i mleka da se napije....
Rumpelstiltskin Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Nema sanse da Endy bude ovoliko loš u finalu Neka odigra svoj najbolji tenis, opet Njoko dobija. Nimalo lako u tom slucaju, ali ipak dobija.
Recommended Posts