Marcus Wulffings Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 (edited) Unforced Errors 22 7 Raonic Murray Edited January 29, 2016 by Marcus Wulffings
Rumpelstiltskin Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Ne bi me cudilo da je Amelie napravila dete koji Andy ceka ...
duda Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 meni je nekako teško, da navijam za miloša nkad nisam mogla da navijam za te tenisere sa servisom koji ih vadi kad god je gusto to jr baš frustrirajuće tako da mi samo ostaje da navijam za što duži meč :P a ovo za niske lopte, setila sam se onomad kako je fed njima razbio delpa isto na ao to je onaj meč u kojem je delpo izbacio onu čuvenu rečenicu, nešto tipa '' ovom kurvinom sinu sve ulazi protiv mene'' baš mi nedostaje taj čoveku u tenisu
freakns Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 ma Murrayu je samo trebalo vremena da se navikne na Losmijeve carape. sace on to rutinski
Marcus Wulffings Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 nikad nisam mogao da se naviknem na tu marijevu pojavu
Mil@n Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 meni je nekako teško, da navijam za miloša Jedno milijardu puta mi je teže da navijam za Mareja. Doduše, meni uopšte nije teško da navijam za Raonića, kao što rekoh.
Recommended Posts