January 29, 20169 yr koji je kreten ovaj mats rekao je u jednom momentu (to je preveo komentator, od njega nisam mogla da čujem direktno) kako je raonićeva igra oslonjena na sreću,tako nekako onda se posle malo popravio, ali prednost ipak daje mareju koreča kaže da miloš ovde ima velke šanse, mada je marej tip tenisera koji ima igru za njega
January 29, 20169 yr ovaj marej je totalni bizgov nije da navijam za njega, ali tebalo bi bar da umori lošmija
January 29, 20169 yr ovaj raonić je građen kao planina. teško je vraćate njegove lopte kada ih zvizne :D
January 29, 20169 yr Priznajem da sam do pre 5 minuta bio u fazonu "ma nema Miloš šta da traži protiv Endija....". 0:40 malopre - ma da, eto ga... U svakom slučaju, meč ima moju punu pažnju, nice comeback Lošmi, aj pa da gledamo SCG finale :P
January 29, 20169 yr koji je kreten ovaj mats rekao je u jednom momentu (to je preveo komentator, od njega nisam mogla da čujem direktno) kako je raonićeva igra oslonjena na sreću,tako nekako onda se posle malo popravio, ali prednost ipak daje mareju koreča kaže da miloš ovde ima velke šanse, mada je marej tip tenisera koji ima igru za njega Mislim da je mrtva trka u gluposti izmedju Matsa i ovo komentatora na Eurosport-u. Sreca na SBB boxu ima opcija, pa prebacis na engleski ...
January 29, 20169 yr bravo marej, osvojio si gem kakav smeč, sunce ti.... :o Edited January 29, 20169 yr by BlackGeorge
January 29, 20169 yr Marej ce da pobedi.Jos je Raonic "zelen" za ovakve meceve,a i Marej moze da se brani do iznemoglosti.Sto su duzi poeni,Raonic ce teze da ih dobije.
January 29, 20169 yr Marej ce da pobedi.Jos je Raonic "zelen" za ovakve meceve,a i Marej moze da se brani do iznemoglosti.Sto su duzi poeni,Raonic ce teze da ih dobije. fakat
January 29, 20169 yr hahahaha to miloše! kakav pokušaj krađe.. 1 - 0 u setovima za miloša Edited January 29, 20169 yr by BlackGeorge
January 29, 20169 yr za mareja je spas samo da mu šalje niske lopte. marej za 15 minuta izgubio 3 čelendža.. Edited January 29, 20169 yr by BlackGeorge