January 28, 20169 yr Izgubljen set je realan i očekivan. Već se u meču protiv Simona videlo da se Đovaku ne živi, da ne zna ni sam šta radi na ovom turniru i da jedva čeka da ga neko pošalje u penziju.
January 28, 20169 yr Једва чекам поподне репризу, па да натенане одгледам ово. Овако на послу не могу ниlive score да пратим. Шта каже Ноле у ин тервјуу који даје Куријеру? Edited January 28, 20169 yr by Arkadija
January 28, 20169 yr .... Шта каже Ноле у ин тервјуу који даје Куријеру? Da je Simon napravio boljeg čoveka od njega i zahvaljujući njemu tuče boraniju kao što su Federer, Rafa i sl... popišao se po publici, Kurijer ga startuje, čudan dijalog na kraju... Sad spektakl Gay - sex - Mats
January 28, 20169 yr Izgubljen set je realan i očekivan. Već se u meču protiv Simona videlo da se Đovaku ne živi, da ne zna ni sam šta radi na ovom turniru i da jedva čeka da ga neko pošalje u penziju. WTF?
January 28, 20169 yr Odlicno, mnogo nas je pomislilo da ce da padne posle onih pritisaka oko namestanja. Jako bih voleo finale Djokovic - Raonic.
January 28, 20169 yr ako ne bude povreda, ove godine će da uzme sva 4 gs. to i rio, ostalo može da taktizira. edit: ovo je najveća dominacija u istoriji tenisa. kad pređe federera po broju gs trofeja, biće i formalno goat. Edited January 28, 20169 yr by ikar
January 28, 20169 yr Pa lepo bi bilo da finale bude sa Raonicem. Al tesko da cemo taj film da gledamo. Inace, kvote ko i za danasnji mec: 1.35 - 3.10 u korist Marija. Edited January 28, 20169 yr by Nesh
January 28, 20169 yr Kako je lepo rekao za publiku, svaka mu čast Sta je rekao? Jel fedja prokomentarisao nesto u stilu "a jeste videli kako sam ja igrao"? :P