Max Morlock Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 A to je loše... zašto?[emoji38] sent...using...
duda Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 raonić ne tutnji kroz ovo kao brzi voz možda bi se mogo čestitati mareju na finalu, hm
Timmy Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 Imao je pad sredinom drugog seta, sve ostalo igra sasvim korektno i dovoljno za Monfisa.
Timmy Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 Po svemu prikazanom na turniru, 4 igraca su odskocila i usla u polufinale. Mozda je od pre pocetk aturnira iznenadjenje Raonic, ali vec na sledecim turnirima prestacemo da se cudimo. Ociglednoj je podigao nivo igre. Prva ozbiljna provera mu je Marej, pa cemo da vidimo.
Max Morlock Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 Ne verujem da će Lošmi biti ozbiljan izazov za Endija, ali želim mu uspeh come what may... sent...using...
urkozamanje Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 gledao highlights rao-waw. ja raonica nisam pratio mnogo ranije, je l ono ovo sa izlascima na mrezu od skoro potencira ili sta? jedno 60% njegovih poena su voleji. izgleda zanimljivo, potencijalno dobro. jedino je mozda glomazan za taj stil igre pa ne izgleda nesto graciozno, ali moze da bude zanimljivo. a da, rece neko ovde cini mi se da se previse izvlaci na forhend, da, primetno je.
Time Crisis Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 Da, to mu je novina, nije pre tako igrao.
Mil@n Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 Meni Raonić cool lik, čitah neke intervjue, a i ranije je na twitteru sve Novakove pobede proslavljao kao svoje. :) Navijaću za njega vs Mari kao da igra naš Đoko.
Shan Jan Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 Raonic bi verovatno bolji bio u pokeru. Jel ga video neko da napravi bilo kakvu facu?
Max Morlock Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 Pa Lošmi i jeste naš[emoji14]Mislim, ono... to je to zar ne?[emoji38] sent...using...
čekmeže Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 Raonic bi verovatno bolji bio u pokeru. Jel ga video neko da napravi bilo kakvu facu? Pričao je nešto u tom smislu da je ranije lošije prolazio kada se prepuštao emocijama.
Timmy Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 Mislim da Fed sutra nema sta da trazi protiv Novaka, samo da ovaj izadje u svom pravom modu. Eventualno ce matori uzeti set, ali i to tesko. Mozda najpre dogura jednom do TB.
Recommended Posts