January 23, 20169 yr Tomića su upitali da prokomentariše izjavu Rodžera Federera koji je rekao da je mladi Australijanac daleko od Top10. „Da, dobro, to je njegovo predviđanje. Ja mislim da je on takođe veoma daleko od Đokovića. Ako on veruje da sam ja daleko od Top10, ja verujem u moje predviđanje da on nije ni blizu Novakovog tenisa u ovom trenutku“ ;D
January 23, 20169 yr Ako on veruje da sam ja daleko od Top10, ja verujem u moje predviđanje da on nije ni blizu Novakovog tenisa u ovom trenutku. tomic je ustvari pohvalio federera, posto pretpostavljam misli da nije daleko od top10.
January 24, 20169 yr nishikori za sada lako izlazi na kraj sa tsongom. 1-0 i dupli brake u drugom evo sad mto tsonge izgleda, valjda su ledja problem Edited January 24, 20169 yr by 189-
January 24, 20169 yr Odličan meč izmedju Belinde i Maše. Steta sto če 1 od njih dve dispadne Pa sad. Sem asova Sarapove, mnogo gresaka ima...
January 24, 20169 yr 7-1 u tie-brejku izgubio... Pasivan bio izgleda? Evo i treci set nekako Nole izvukao na cekanje, igra kao Simon.